-
Pandora - 07-02-2005
Diary of Dreams - mmm.... kocham. Najlepiej mi sie tego wieczorkiem słucha. Teraz właśnie leci u mnie "Flood of tears".
-
Vlkodlak - 07-02-2005
oj tak, wieczorem. Zazwyczaj słucham ich jesienią, chociaż latem też mi się zdarza
-
RagnaRock - 08-17-2005
jeden z niewielu zespolów okołoelectro które lubię. Każdy ich almub jest dobry a niektóre piosenki wręcz genialne, DoD tak samo jak Ironie nie mają złych piosenek tylko dobre i wspaniałe. To tyle .
-
Gaga - 12-24-2005
Bardzo ch lubie! A szczegolnie przypadłay mi do gustu płyty "End Of Flowers", "Nighredo" i "Panik ManiFesto"... a piosenki "Sin skinner" i "kindrom" sa najpiekniejsze
-
The Stig - 08-05-2006
trza spróbować tego - album Freak Perfume :>
-
Sobota - 09-24-2006
Słyszałem tylko pierwszą płyte oraz Freak Perfume -> kocham pierwszą ,ta druga też jest dobra ale to jednak nie to co np. shattered disguise z pierwszej płytki ;].
-
Hallvard - 12-08-2006
Wiec mowicie , ze polecacie? Moja kobieta tym sie zachwyca, wiec napiszcie mi jakie utworki sa godne posluchania, to sobie przeslucham;]
-
Vlkodlak - 01-03-2007
a nie lepiej albumy od razu?

A jeśli koniecznie chcesz tytuły kawałków to zacznij od The Curse, Chemicals, Rumours About Angels. A jak Ci się spodoba, to załatw sobie albumy, z których one pochodzą
-
nefrekhet - 12-08-2007
Chemicals,The Curse,Soul Stripper,Traumtanzer,But the wind was stronger... to piosenki przy których wręcz odlatuję.Zespół jakby nie patrzeć niepowtarzalny,wyrobił swój klimat.
-
Hallvard - 12-08-2007
maja grac jakos kolo 19 stycznia chyba w warczafce.
-
Sobota - 12-08-2007
.... o kurwa za ile ? jaka cena ?
-
Hallvard - 12-08-2007
na rockmetal.pl cos bylo napisane, wiec tam szukaj, ja i tak sie nie wybieram
-
jankier - 12-10-2007
Hallvard napisał(a):na rockmetal.pl cos bylo napisane, wiec tam szukaj, ja i tak sie nie wybieram Laughing
jako TNBMfun raczej byłby to afront z twej najłaskawszej strony
-
Hallvard - 12-10-2007
hah! moja mroczna dusza od ktorej bije zlem, smiercia, mrokiem i smiercia podaza wieloma sciezkami
"TNBMfun" - niezle to wyglada xD
-
jankier - 12-10-2007
jankier napisał(a):Hallvard napisał(a):na rockmetal.pl cos bylo napisane, wiec tam szukaj, ja i tak sie nie wybieram Laughing
jako TNBMfun raczej byłby to afront z twej najłaskawszej strony 
o kurwa! nie pamiętam tego posta zupełnie