-
Kaktus. - 04-27-2005
żebym ja jeszcze k(U)rwa wiedział o co ci biega??
-
aXe Rose - 04-27-2005
Ta cenzura mnie po prostu WKOBIECA LEKKICH OBYCZAJÓW
- Anonymous - 04-29-2005
aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...
Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
-
Atreju - 05-11-2005
Wczoraj zmarł David Wayne
-
aXe Rose - 05-11-2005
DeMoN.|. napisał(a):aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...
Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
No właśnie dlatego :?
- Anonymous - 05-11-2005
aXe Rose napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...
No właśnie dlatego :?
nie wiem za bardzo o co Ci chodzi
-
aXe Rose - 05-11-2005
No o nic - potwierdzam po prostu
Do niedawna Power to był ten gatunek, o którym faktycznie nie miałem wiedzy, i nic dziwnego, że zdarzało mi się w niektórych tematach skompromitować

Ale to tylko przez to, że nasłucha się człowiek o powermetalowym Rhapsody, że Nightwish to power, itp. Dezinformacja się szerzy - albo po prostu nietrafne dopasowanie zespołu do gatunku. Bo przecież nie widać najmniejszego podobieństwa między Metal Church czy Nevermore, a takim Rhapsody...
-
KelThuz - 05-11-2005
ta dezinformacja to spisek swiatowego lobby homoseksualnego, by zniszczyc Prawdziwy Metal, innego wytlumaczenia nie ma, tak samo jak to, ze ManowaR nigdy nie gral w Polsce mozna tlumaczyc tym samym, bowiem w Polsce lobby homoseksualne jest bardzo silne - w koncu wiadomo, ze 90% ksiezy to homoseksualisci, a ze Polska rzadza ksieza, to znaczy, ze rzadzi Polska lobby homoseksualne. no.
-
LCF - 05-11-2005
teraz to juz pierdolisz, manowar nie zagral tu bo im za malo kasy oferowali, skurwialym gwiazdom sceny.
-
Tomash - 05-14-2005
Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł
-
Atreju - 05-15-2005
Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł

Patrz około 6 postów wyżej ^
-
Tomash - 05-15-2005
Atreju napisał(a):Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł

Patrz około 6 postów wyżej ^
eh, nie ma jak być ślepym

ale nie zmienia to faktu, że to wielka strata dla metalu...
-
Tomek/Nevermore - 06-02-2005
szkoda Dave'a... nie bedzie już drugiej jego solowej płyty, ani nowego Reverend
-
Ambivalent - 12-20-2005
MC - 7,5/10
TD - 8/10
BID - 7,5/10
reszty nie znam. Dobra kapela, solidny i mocny power metal. Dwie pierwsze plyty to klasyka,wiec nie wypada nie znac.
Re: Metal Church -
buubi - 12-20-2005
Atreju napisał(a):Czyli encyklopedyczny przykład prawdziwego power metalu.
Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash. Czasy sie zmieniają czy może szufladki ? Nie zmienia to faktu iż bardzo dobra, wręcz klasyczna kapela - znam tylko pierwsze 2 płyty i chętnie do nich wracam...