-
Otter - 11-07-2006
Sarna napisał(a):Więc tak... założyłbym nowy temat, kolejny który zaśmiecałby nasze wsapaniałe niezaśmiecone forum
ale nie! Posatanowiłem wykazać się resztkami patriotyzmu forumowego i zadać to pytanie tutaj... Wybieram się do Łodzi i chciałem zwiedzić jakieś sklepy z odzieżą wojskową tudzież sklepy z koszulkami i naszywkami, czy cóś... Jak wiecie dajcie znać, bo w sumie to ja jutro jade...
Przy placu Dąbrowskiego jest sklep ze stuffem wojskowym, jak będziesz tam to zapytaj sie jakiegoś straganiarza to Ci pokarze gdzie.
-
KISIEL - 11-14-2006
I nie zaglądaj na Piotrkowską 56 ...
-
Książę 2 - 11-14-2006
chłopie, zaruchaj coś wreszcie
-
KISIEL - 11-14-2006
Są ważniejsze rzeczy do roboty przyjacielu... A Ty widzę, że wpadłeś w sidła. ROTFL
-
Książę 2 - 11-14-2006
Wpadłem w sidła? To dopiero zabawne...
-
-Rene- - 11-14-2006
KISIEL napisał(a):Są ważniejsze rzeczy do roboty przyjacielu... A Ty widzę, że wpadłeś w sidła. ROTFL
Kisiel, odpierdol się z łaski swojej bo to już nawet zabawne przestało być, ok ziom?
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-14-2006
kisiel juz chyba nie jest zajebisty
-
Valhalla - 11-14-2006
Istny
rulezzzzzz
-
KISIEL - 11-14-2006
-Rene- napisał(a):Kisiel, odpierdol się z łaski swojej bo to już nawet zabawne przestało być, ok ziom?
Sorry laska... Myślałem, że jesteś TRV suką na usługach mr S., a tu widać, że potrzeba Ci chusteczek do noska i pocieszenia w ramionach (pluszowego) misia. Z Irlandii.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kisiel juz chyba nie jest zajebisty
Spostrzegawcza to Ty nie jesteś...
Valhalla napisał(a):Istny rulezzzzzz
Jak wyżej...
-
-Rene- - 11-14-2006
KISIEL napisał(a):Sorry laska... Myślałem, że jesteś TRV suką na usługach mr S., a tu widać, że potrzeba Ci chusteczek do noska i pocieszenia w ramionach (pluszowego) misia. Z Irlandii. 
Czyli zamiast się po prostu odpieprzyć będziesz robił jakieś podjazdy i wylewał żale na forum, yap?
-
KISIEL - 11-14-2006
"BUAAAAAAAAAHAAAAAAAAHAH"
-
Wars - 11-14-2006
Kisielku rozumiem- nieszczęśliwa miłość, te sprawy, każdy to kiedyś przeżywał. Ale bądź tak dobry i wypłacz się w poduszkę. Nie musisz w każdym temacie dawać wyrazu swojej fustracji.
EOT.
-
Sobota - 11-14-2006
KISIEL napisał(a):Sobota napisał(a):Po grzyba komu glany ? W lato w nich za ciepło ,w zime za zimno. Jak dla mnie maksymalnie kijowe buty.
A sam to nie nosiłeś swoich "śniegobiegów" ? 
Śniegobiegi to jest kult z lat 80 i racz się od nich odpierdolić ;]. Szkoda ,ze mi się rozjebały

(dosłownie to podeszwa mi odpadła od buta

).
-
Książę 2 - 11-14-2006
Cały ten offtopowy dialog wskazuje jedynie że Kisiel i jakakolwiek resztka jaj to dwa, bardzo odległe od siebie tematy.
-
Sarna - 12-06-2006
Cytat:Przy placu Dąbrowskiego jest sklep ze stuffem wojskowym, jak będziesz tam to zapytaj sie jakiegoś straganiarza to Ci pokarze gdzie.
To gdzieś niedaleko Teatru Wielkiego? Jak dobrze pójdzie to w ten weekend się wybiore.