Forum Rockmetalshop
URGH! ARGH! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Informacje o artykułach (https://forum.metalhead.pl/forum-informacje-o-artyku%C5%82ach)
+--- Wątek: URGH! ARGH! (/thread-urgh-argh)

Strony: 1 2 3

- Otter - 11-07-2006

Sarna napisał(a):Więc tak... założyłbym nowy temat, kolejny który zaśmiecałby nasze wsapaniałe niezaśmiecone forum Tongue ale nie! Posatanowiłem wykazać się resztkami patriotyzmu forumowego i zadać to pytanie tutaj... Wybieram się do Łodzi i chciałem zwiedzić jakieś sklepy z odzieżą wojskową tudzież sklepy z koszulkami i naszywkami, czy cóś... Jak wiecie dajcie znać, bo w sumie to ja jutro jade...
Przy placu Dąbrowskiego jest sklep ze stuffem wojskowym, jak będziesz tam to zapytaj sie jakiegoś straganiarza to Ci pokarze gdzie.

- KISIEL - 11-14-2006

I nie zaglądaj na Piotrkowską 56 ...

- Książę 2 - 11-14-2006

chłopie, zaruchaj coś wreszcie

- KISIEL - 11-14-2006

Są ważniejsze rzeczy do roboty przyjacielu... A Ty widzę, że wpadłeś w sidła. ROTFL

- Książę 2 - 11-14-2006

Wpadłem w sidła? To dopiero zabawne...

- -Rene- - 11-14-2006

KISIEL napisał(a):Są ważniejsze rzeczy do roboty przyjacielu... A Ty widzę, że wpadłeś w sidła. ROTFL
Kisiel, odpierdol się z łaski swojej bo to już nawet zabawne przestało być, ok ziom?

- IstnyKurwaRomantyk - 11-14-2006

kisiel juz chyba nie jest zajebisty

- Valhalla - 11-14-2006

Istny
Laughing Laughing Laughing Laughing
rulezzzzzz

- KISIEL - 11-14-2006

-Rene- napisał(a):Kisiel, odpierdol się z łaski swojej bo to już nawet zabawne przestało być, ok ziom?
Sorry laska... Myślałem, że jesteś TRV suką na usługach mr S., a tu widać, że potrzeba Ci chusteczek do noska i pocieszenia w ramionach (pluszowego) misia. Z Irlandii. Angry
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kisiel juz chyba nie jest zajebisty
Spostrzegawcza to Ty nie jesteś...
Valhalla napisał(a):Istny rulezzzzzz
Jak wyżej...

- -Rene- - 11-14-2006

KISIEL napisał(a):Sorry laska... Myślałem, że jesteś TRV suką na usługach mr S., a tu widać, że potrzeba Ci chusteczek do noska i pocieszenia w ramionach (pluszowego) misia. Z Irlandii. Angry
Czyli zamiast się po prostu odpieprzyć będziesz robił jakieś podjazdy i wylewał żale na forum, yap?

- KISIEL - 11-14-2006

"BUAAAAAAAAAHAAAAAAAAHAH"

- Wars - 11-14-2006

Kisielku rozumiem- nieszczęśliwa miłość, te sprawy, każdy to kiedyś przeżywał. Ale bądź tak dobry i wypłacz się w poduszkę. Nie musisz w każdym temacie dawać wyrazu swojej fustracji.
EOT.

- Sobota - 11-14-2006

KISIEL napisał(a):
Sobota napisał(a):Po grzyba komu glany ? W lato w nich za ciepło ,w zime za zimno. Jak dla mnie maksymalnie kijowe buty.
A sam to nie nosiłeś swoich "śniegobiegów" ? Surprised

Śniegobiegi to jest kult z lat 80 i racz się od nich odpierdolić ;]. Szkoda ,ze mi się rozjebały Sad (dosłownie to podeszwa mi odpadła od buta Sad ).

- Książę 2 - 11-14-2006

Cały ten offtopowy dialog wskazuje jedynie że Kisiel i jakakolwiek resztka jaj to dwa, bardzo odległe od siebie tematy.

- Sarna - 12-06-2006

Cytat:Przy placu Dąbrowskiego jest sklep ze stuffem wojskowym, jak będziesz tam to zapytaj sie jakiegoś straganiarza to Ci pokarze gdzie.
To gdzieś niedaleko Teatru Wielkiego? Jak dobrze pójdzie to w ten weekend się wybiore.