Forum Rockmetalshop
'naj' solówki z Black i Death.... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (https://forum.metalhead.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: 'naj' solówki z Black i Death.... (/thread-naj-sol%C3%B3wki-z-black-i-death)

Strony: 1 2 3

- H8ful - 02-16-2005

vital remains - dechristianize(cały album)

- LCF - 02-16-2005

Chujnia nie temat. Solowki w bm, a po co to komu?

- aXe Rose - 02-16-2005

Venom ma zajebiste solówki, np. "Cry Wolf", czy stricte thrashowe solo w "At War With Satan". Że o klimatycznym dzięki odpowiedniemu dobraniu pogłosu solo w "Buried Alive" nie wspomnę Smile

- van - 02-16-2005

LCF napisał(a):Solowki w bm, a po co to komu?

1. żeby posłuchac
2. zeby ktoś taki jak ty mógł to opieprzyć
3. wybierz sobie którąś z odpowiedzi, lub dopisz własną...

- H8ful - 02-16-2005

van napisał(a):1. żeby posłuchac
2. zeby ktoś taki jak ty mógł to opieprzyć
3. wybierz sobie którąś z odpowiedzi, lub dopisz własną...
4. zeby uwydatnic prostactwo tej muzyki

- van - 02-16-2005

H8ful
Skoro uważasz że Black Metal to prostactwo to po jaką cholerę wypowiadasz się na tym forum? spierdalaj na heavy, bo z tego co widziałem to tylko heavy metal uważasz za naprawdę męskie granie. a może masz na tym punkcie jakiś kompleks co ? pierwszy raz widzę żeby ktoś w tematach muzycznych poruszał sprawę 'męskości'....

- H8ful - 02-16-2005

van napisał(a):H8ful
Skoro uważasz że Black Metal to prostactwo to po jaką cholerę wypowiadasz się na tym forum? spierdalaj na heavy, bo z tego co widziałem to tylko heavy metal uważasz za naprawdę męskie granie. a może masz na tym punkcie jakiś kompleks co ? pierwszy raz widzę żeby ktoś w tematach muzycznych poruszał sprawę 'męskości'....
zalecam nagłe korepetycje w zakresie czytania ze zrozumieniem.
Black to po death i grind mój ulubion gatunek, co nie znaczy, ze uważam go za styl pod względem obiektywnym wartosciowy, wrecz przeciwnie - lubie go za jego prostactwo, syf, brud i amatorstwo.

- Mario1349 - 02-16-2005

van napisał(a):
Mario1349 napisał(a):Marduk - World Funeral (kruciutka ale świetna).

World Funeral to nazwa płyty....
Neutral niezły jesteś, World Funeral to tytułowy wałek na tej płycie.

- van - 02-17-2005

Fuck...rzeczywiście, pod sklepieniem mi się pomieszało...mój błąd..Neutral

- Mario1349 - 02-17-2005

spoko każdemu się może zdarzyć Tongue

- OPOL - 03-06-2005

Kultowa solówka Mayhema z freezin Moon przebije każdą inną Smile Big Grin

- Alsvartr - 03-07-2005

^^Tak jest 8) (no może prawie każdą Wink )

- Vikernes - 03-07-2005

ale w wykonaniu Vadera!! Laughing

(zaraz rzuca psy w pogoni)

- Alsvartr - 03-07-2005

Może jestem głuchy ale na początku aż tak diametralnej róznicy nie widzę Wink ale potem co prawda trochę się zmienia...chociaż i tak wolę MayheMową.

- Nuillnac - 05-03-2005

Dla Was Venom to black metal ?
Aha...
Co do solówek - "Kingdom Of Darkenss" z płyty "Verwustung" Abigora. Tam jest zajebista solówka.
A tak poza tym, ktoś tam powiedział "po co komu solówki w BM" - i miał rację. Jak mam ochote na solówki to włączamsobie Bal - Sagoth.