Forum Rockmetalshop
Zielone Żabki i The Analogs - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.metalhead.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Zielone Żabki i The Analogs (/thread-zielone-%C5%BCabki-i-the-analogs)

Strony: 1 2 3

- gabrysia - 03-03-2005

Hmm...ja tych co są dla mnie nie mili po prostu ignoruję Wink Wtedy dają sobie spokój, na dodatek jest im głupio, że mnie to nie rusza Smile

- Dechri - 03-03-2005

to masz jakichś niedorobionych wrogów Smile

- gabrysia - 03-03-2005

Heh, nie no tak właściwie to ja nie mam wrogów Wink Tylko niedawno jakieś dwie laski w szkole się mnie czepiały, że brudas niby jestem i te de :? A tak to nie narzekam Big Grin

Ekhem ^^ - BlAck_rOse - 07-24-2005

Widzę, że nikt tu już dawno nie pisał Big Grin No, ale co do płyty... Ja kupiłam i nie żałuje =) Opłacało się za te 35zł. Te piosenki ehh miodzio xD Pewnie już dawno zakupiona, ale tylko odpowiadam na pytanie =). Pozdrawiam gorąco.

- G - 07-24-2005

Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?

- Beast King - 07-24-2005

Nie mam pojęcia, ale Era Techno jest zajebista Laughing

- G - 07-24-2005

"Era Techno" jest zajebista tak jak większość ich kawałków. W ogóle to bardzo lubię Analogs choć nie podoba mi się ich podejście do tzw. hipisów.

- Pearl - 07-25-2005

G napisał(a):Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
Nie chciało mi się zakładać dwóch osobnych tematów. Pasuje?

- Wierzbok - 08-03-2005

Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?

The Analogs wymaiata swoimi dwiema pierwszymi płytami ("Oi!Młodzież", "Street Punk Rulez"). Na nich nagrali swoje najlepsze utwory i osiągnęli wspaniały klimat. Później szło im dużo gorzej, z następnych płyt jestem w stanie strawić jedynie "Truciznę".

A wątek z subkulturami w tym temacie nadaje się do działu "Humor".

- Pearl - 08-03-2005

Wierzbok napisał(a):Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?
Jakie? Cóż to za przymiotnik nowy wymyśliłeś?

- Jałokim - 08-03-2005

też nie jarze co ma słoń do marchewki

- Wierzbok - 08-04-2005

syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....

eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.

- Pearl - 08-04-2005

Wierzbok napisał(a):syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....

eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
Aaaaaaaaaaaa Wink

- collien_sn - 08-08-2005

Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka Smile
The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka Big Grin

- Tim - 08-08-2005

collien_sn napisał(a):Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka Smile
The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka Big Grin

Przygotowuj bo warto Smile