-
gabrysia - 03-03-2005
Hmm...ja tych co są dla mnie nie mili po prostu ignoruję

Wtedy dają sobie spokój, na dodatek jest im głupio, że mnie to nie rusza
-
Dechri - 03-03-2005
to masz jakichś niedorobionych wrogów
-
gabrysia - 03-03-2005
Heh, nie no tak właściwie to ja nie mam wrogów

Tylko niedawno jakieś dwie laski w szkole się mnie czepiały, że brudas niby jestem i te de :? A tak to nie narzekam
Ekhem ^^ -
BlAck_rOse - 07-24-2005
Widzę, że nikt tu już dawno nie pisał

No, ale co do płyty... Ja kupiłam i nie żałuje =) Opłacało się za te 35zł. Te piosenki ehh miodzio xD Pewnie już dawno zakupiona, ale tylko odpowiadam na pytanie =). Pozdrawiam gorąco.
-
G - 07-24-2005
Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
-
Beast King - 07-24-2005
Nie mam pojęcia, ale Era Techno jest zajebista
-
G - 07-24-2005
"Era Techno" jest zajebista tak jak większość ich kawałków. W ogóle to bardzo lubię Analogs choć nie podoba mi się ich podejście do tzw. hipisów.
-
Pearl - 07-25-2005
G napisał(a):Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
Nie chciało mi się zakładać dwóch osobnych tematów. Pasuje?
-
Wierzbok - 08-03-2005
Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?
The Analogs wymaiata swoimi dwiema pierwszymi płytami ("Oi!Młodzież", "Street Punk Rulez"). Na nich nagrali swoje najlepsze utwory i osiągnęli wspaniały klimat. Później szło im dużo gorzej, z następnych płyt jestem w stanie strawić jedynie "Truciznę".
A wątek z subkulturami w tym temacie nadaje się do działu "Humor".
-
Pearl - 08-03-2005
Wierzbok napisał(a):Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?
Jakie? Cóż to za przymiotnik nowy wymyśliłeś?
-
Jałokim - 08-03-2005
też nie jarze co ma słoń do marchewki
-
Wierzbok - 08-04-2005
syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....
eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
-
Pearl - 08-04-2005
Wierzbok napisał(a):syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....
eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
Aaaaaaaaaaaa
-
collien_sn - 08-08-2005
Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka

The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka
-
Tim - 08-08-2005
collien_sn napisał(a):Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka 
The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka 
Przygotowuj bo warto