-
\\\ AlucarD /// - 02-05-2005
Dechri napisał(a):Bad Religion jest syte
szczególnie wokalista bardzo rzuca się w oczy
Mowa ... Jego Glos Jest Zajebisty ... A Mi W Muzie O Wokal najberdziej Chodzi ... Zespoly Nowe Jada Ciagle Tym Samym ... Jak Sie Slucha Starych To Widac Roznice W Kazdym Z Tych Zespolow ... Ale Nie Tylko W Wokalu Oczywiscie
-
Dechri - 02-05-2005
no rzuca się też w uszy hehehe, koleś widać, że mimo że młodziutki nie jest dalej dalej daje rade 8)
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-05-2005
Nio ... Juz Ponad 20 Lat Na Scenie Robi Swoje ... I Tylko Raz NA Krtan Chorowal Z Tego Co Slyszalem ... Mocny Gosc ... Mam Nadzieje Ze Przyjada Do Polski ...
-
delinsky - 02-11-2005
ja tam do blinka nic nie mam....co prawda nie graja jakiejs nadzwyczajnej muzyki ale zawsze mozna posluchac
-
Billy_Joe - 02-12-2005
ja ich nie lubie prze jednoego komerchamana z mojej klasy.
Słucha tylko blinka i uważa sie za 100% punka.
Ma na plecaku naszywki punk 4ever i takie tam i mówi ze jest punkiem a jak go spytałem co mysli o sex pistols to nie wiedział kto to jest.
Tylko wrzucić takiego pod metro
-
Dechri - 02-12-2005
może powstał nowy ruch neo-punków
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-12-2005
Moim Zdaniem To Juz Sie dawno Stalo ...
-
Emma - 02-12-2005
... dosc dawno .. ale zanim do Polski doszlo to minelo troche czasu :p
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-12-2005
Wrocmy Do Tematu ...
-
delinsky - 02-17-2005
hehe to spoko masz kumpla...ja zaczynalam od blinka ale wtedy sie nie uwazalam za punka,i choc slucham teraz inne punkowe zespoly nadal sie za niego nie uwazam
-
\\\ AlucarD /// - 02-21-2005
Billy_Joe napisał(a):ja ich nie lubie prze jedndego komerchamana z mojej klasy.
Nie lubisz tego zespolu bo slucha go jakis gosc, ktorego nie trawisz ?? Sorry, ale czegos tu nie rozumiem. Nie czegos - ciebie nie rozumiem.
-
metallgirl - 02-22-2005
Taki amerykanski punk

,punk? watpie

gdzie dragi,vinko,pogowanie :? anarchia,z tego co slyszalam to takie sa punki...w mtv...a od kiedy punk jest taki komercyjny??? :?
-
Emma - 02-22-2005
metallgirl napisał(a):gdzie dragi
no no kazdy punk to cpun no jak zeby nie ;/ powodzenia z taka logika ...
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-22-2005
metallgirl napisał(a):dragi,vinko,pogowanie,anarchia
To tylko stereotypy droga Metallgirl
-
metallgirl - 02-23-2005

widze,ze wszystko musze brac w cudzyslow,bo kazde slowa bierzecie sobie co serca :?