-
fethora - 01-25-2005
xxx
-
strzempa - 02-14-2005
edy i johny rules :]
-
Suhar - 02-24-2005
kiedys podobał mi sięteż Cow&CHicken ale najbardziej polewałem z bajki która leciała na niemieckiej stacji i własnie głównym bohaterem był chyba pinczer czy też cziłała(nie wiem jak to sie pisze) i ta bajka przebijałą te wszystkie swoją brutalnoscią i wogóle taka bardzije dla dorosłych

Jesli ktoś kojarzy tytuł to pisać bo chętnie bym to oglądnął znowu
-
TisH - 02-28-2005
Hmmmm, kiedys ogladalam "Rockos Modernes Leben", bylo tam cos o jakims piesku ale nie pamietam co dokladnie, bo to bylo kilka lat temu. Wiem, ze kreskowka bardzo mi sie podobala
-
Ajana - 02-28-2005
To była niezła kreskówka.Szkoda,że już nie leci.
-
Neth - 02-28-2005
ja tam wolałem samuraja dżeka ;P
-
Ajana - 03-04-2005
Uwielbiam wszystkie kreskówki o bohaterach co lecą na Cartoon Network w bloku Toonami.
Ale edki też są super.
-
#Darkness# - 03-05-2005
Chojrak wymiata!! 8) bajeczka jest genialna...
-
deathless - 03-05-2005
Chojrak jest fajny ;]
-
SiD - 03-12-2005
nienawidze tej bajki, jets dla mnie nudna, mnie śmieszą tylko: edd ed i eddy i johnny brawo.
-
Frustra - 03-13-2005
SiD napisał(a):nienawidze tej bajki, jets dla mnie nudna, mnie śmieszą tylko: edd ed i eddy i johnny brawo.
tu się zgadzam w połowie. Ed, Edd i Eddy jest dla mnie kompletnie bez sensu ale za to Johnny Bravo powala. Szczególnie odcinek (pamięta ktoś?) kiedy Johnny lecąc samolotem zamordował clowna balansującego na skrzydle.
Co do Chojraka to też jest troche głupi (heh, trochę)... ale obejrzeć można
-
Balthor - 03-13-2005
mucza lucza wymiata ;d nie ma co

johnny tez jest masta... chociaz czesto mnie jego inteligencja dobija ;d
-
Kamael - 03-13-2005
"Johnny Bravo" absolutnie rządzi, inne kreskówki nie mają przy nim szans, no może jeszcze "Laboratorium Dextera", ale Cartoon Network już daaaawno nie oglądałem. Ten temat wskazał mi, że czas to nadrobić

.
Co do tematu - Chojrak taki średni, parę odcinków widziałem i jakoś nie szczególnie przypadł mi do gustu.
-
aXe Rose - 03-13-2005
Z bajek najbardziej lubię PopEye'a
-
Ajana - 03-13-2005
Teraz namiętnie oglądam "Młodych Tytanów" na Cartonie.Fajna jest też "Liga Sprawiedliwych" i "Megas XLR".Ale najlepszy był "Batman Przyszłości".Szkoda,że go nie puszczają.