-
Zakk_Wylde - 12-31-2005
papierem ściernym przecierajcie
-
Donkamillo - 01-09-2006
chcesz to ci swoje moge upchnac
-
ReTuRn - 01-09-2006
Myślę, że naprawdę Krieg byłyby podarte własnymi paznokciami w imię szatana, aczkolwiek mam nadzieję, że ktoś zna lepszy środek na ich takowe podarcie, aby być naprawdę anholi
-
Hethell - 01-09-2006
zeby i pazury nieswietego kozla
-
Vomitor - 01-09-2006
i jego penis
-
Rumian - 01-09-2006
kurwa ale macie problemy naprawde

po kiego groma kupowac podarte spodnie - idz do lumpeksu, kup za kilka pln "na wage" i rwij - jak sie nie uda to stracisz najwyzej pare groszy to samo z wycieraniem itd itp
-
Donkamillo - 01-09-2006
ja swoje rozjebałem na rowerze ostra gleba była jak mi sie wkreciły w łancuch

i juz tak zostały... najlepiej rozpedzic sie i przednim hamulcem zahamowac i dziury w spodniach i nogach juz sa bardzo głebokie a jak w krzaki sie wjebiesz albo na szkło to sie jeszcze ciesz...
-
Angel of death - 01-10-2006
hehe ja spadłam ze stromego zbocza w kamienie i pokrzywy i mi sie dzinsy przetarły na kolanach...
ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!!
-
Rumian - 01-10-2006
Angel of death napisał(a):hehe ja spadłam ze stromego zbocza w kamienie i pokrzywy i mi sie dzinsy przetarły na kolanach...
ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! 
no nie bylbym tego taki pewien
-
Donkamillo - 01-11-2006
co majtek zapomiał załozyc
-
Angel of death - 01-11-2006
Rumian napisał(a):Angel of death napisał(a):hehe ja spadłam ze stromego zbocza w kamienie i pokrzywy i mi sie dzinsy przetarły na kolanach...
no nie bylbym tego taki pewien

hahahahaha normalnie post dnia.... hehe tru metal z niego
-
ReTuRn - 01-11-2006
Oczgywiście niezbędny komentarz do zdjęcia, bez niego nie jest wystarczajaco trve:
Rock out with your cock out!!!