-
Beast King - 05-20-2005
Zespół mi się podoba, mam ich płytkę. Tylko że ich texty są bez żadnego sensu!
-
Flying Corpse - 05-20-2005
Ptaky.nie dla mnie....
jakoś nie przepadam za rockowymi zespołami dla nastolatków,którzy na wokalu mają metroseksualistę,który jak śpiewa,to wygląda jakby się całował z mikrofonem
-
Dementor - 05-20-2005
Flying Corpse napisał(a):Ptaky.nie dla mnie....
jakoś nie przepadam za rockowymi zespołami dla nastolatków,którzy na wokalu mają metroseksualistę,który jak śpiewa,to wygląda jakby się całował z mikrofonem 
Hmmm.........ja nie popatrzyłem na to z TEJ strony..
W sumie to masz chyba rację...
-
Aeroth - 05-21-2005
Dementor napisał(a):Flying Corpse napisał(a):Ptaky.nie dla mnie....
Hmmm.........ja nie popatrzyłem na to z TEJ strony..
W sumie to masz chyba rację...
tez nie zauważyłem. Teledysku nie pamietam ale na koncercie zachowywał sie normalnie.
-
gannon - 05-22-2005
Grali przed happysad'em i KULT'em na juwenaliach w Gdańsku. Nędza, po prostu ludzie nie mogli się doczekać aż sobie pójda z tej sceny. W ogóle mi to do gustu nie przypadło. Takie pieprzenie o niczym, a muzyka bezpłciowa.
-
velvetova - 05-22-2005
zespol taki sobie...deczko nijaki...ale podobala mi sie ta piosenka ze Spidermana...
-
Avea - 06-28-2005
Dobry zespół. "Chroń to co masz" fajne choć wolę "Wannę"
-
Czarna - 06-28-2005
Słyszałam tylko kilka piosenek więc głos mój jest nikły..Zdeczka to monotonne ale koleś głos ma spoko...
Miejmy nadzieje że wydadzą jeszcze z 10 albumów wtedy pogadamy...
-
no?nick - 06-29-2005
Nie mam zadnego utworu . Znam ich tylko z wystepu na festiwalu ''Top Trendy''. Sadze , ze graja monotonnie i nudno. ot, co!
-
Frustra - 06-29-2005
Utwór ze Spiderman'a 2 mnie odstraszył i zniechęcił. Nie tylko tekst (jakże ambitny) ale i całość oprawy muzycznej. Potem słyszałam jeszcze ze 2 kawałki, ale również mnie nie przekonały. Nudne, długaśne i monotonne.
-
no?nick - 06-29-2005
Dokładnie, grają za monotonnie . Moim skromnym zdaniem z deczka przereklamowany band
-
Calmwater - 06-29-2005
Słyszałem może ze 2-3 utwory ich autorstwa,wrażenie całkiem pozytywne

Zobaczymy,w jaką stronę pójdą.
-
Kaktus. - 07-02-2005
słyszałem jeden kawałek w radiu tekst taki jakiś niemrawy żeby nie powiedzieć denny muzyka też jakaś taka bez polotu
niezbyt mnie to zachęciło do zapoznania się z tą kapelą
-
Asymii - 08-09-2005
Przeż to cale zlo, jakie Bog stworzyl razem wziete. Tego sie sluchac nie da. Ludu nie sluchaj ptaky bo umrzesz w przeciagu najblizszych dni...
-
MaFFej - 08-09-2005
Bezpłciowa i bezemocjonalna muzyka... brak w niej tego "czegoś" - takie ciepłe, przereklamowane kluchy. Ptaky to Kycha

.