-
RamzeS - 06-03-2007
The Stig napisał(a):A skandynawia to nie kraina piłki noznej tylko wiecznego sniegu i sportów zimowych sportów
Pierdolisz.Tak patrząc to mozna i o Polsce powiedziec to samo ,bo Małysz odnosi od lat sukcesy.
Poza tym ligi : szwedzka , duńska czy norweska są silniejsze od polskiej.
-
The Stig - 06-03-2007
czy ja wiem... jak dla mnie to jeden chuj. I tu lipa i tu lipa. Estoniska, Islandzka, czytez Finlandzka to juz w ogole.
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-03-2007
The Stig napisał(a):Finlandzka
finska
-
The Stig - 06-03-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):The Stig napisał(a):Finlandzka
finska
tak własnie cos mi nie pasowało z tą finlandzką heh
-
Wars - 06-05-2007
http://www.lech.poznan.pl/aktualnosci/id,5833/
Dolha w Lechu!
Super transfer, zobaczymy, czy wygryzie ze składu Kotorowskiego. Kotor ma poparcie kibiców, ale Dolha ma zdecydowanie lepszy bramkarski warsztat. Tak czy inaczej, pozycję bramkarza mamy obsadzoną na ładne kilka lat.
-
Ramone - 06-06-2007
Gratuluje transferu !! Jestem ciekaw jak właściciele Lecha dokonali. Z tego co słyszałem Wiśle bardzo zależało na zatrzymaniu Dolhy , nawet kosztem zwiększenia płacy.
Jaki obstawiacie wynik w dzisiejszym meczu Polski ?? Moim zdaniem remis lub 2:1
-
Wars - 06-06-2007
Wszystkie media podają, że był konflikt na linii Dolha- zarząd Wisły. Sam zainteresowany twierdzi, że działacze potraktowali go niepoważnie i takie tam. Więc albo było tak rzeczywiście, albo Dolha chciał z jakiegoś powodu opuścić Kraków i tylko szukał klubu, w którym będzie zarabiał przynajmniej podobnie. Najbardziej cieszy, że Lech nie wydał ani grosza, bo Dolha przyszedł na zasadzie wolnego transferu.
-
Kamael - 06-06-2007
Dolhę sobie bierzcie, ale Dymkowskiego z Odry nawet nie próbujcie mi zabrać!
-
Wars - 06-06-2007
A kto to? ;D
Żartuję oczywiście, to boczny obrońca, prawda? Nie słyszałem o zainteresowaniu jego osobą klubu, ale fakt faktem, że na po odejściu Dobreva szukany jest jakiś następca. Kto wie?
-
Kamael - 06-06-2007
Środkowy ;p, u nas właśnie dużo się mówi i pisze o tym, że Lech chce nam go wykraść - Smuda pewnie z czasów trenowania Odry dobrze go pamięta, a koleś od kilku sezonów gra na równym, dobrym poziomie.
W ogóle środek obrony ma nam się posypać, bo znów Kowalczyka chce Dyskobolia ;/. Tyle, że łatwo ich wykraść nie będzie, bo obaj mają w kontrakcie klauzulę 1,2 mln zł ;].
-
Ghost_82 - 06-06-2007
Dziś nasze orliki znów wyjdą na bój. Oby dziś nie było takiej nerwówki, jak w sobote, bo w innym przypadku będe musiał odwiedzić kardiologa
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-06-2007
hahahahahha no kurwa litosci
-
Ghost_82 - 06-06-2007
Zgon
-
Tomash - 06-06-2007
normalnie bym się wkurwił ale jako ze wczoraj Celtic Frost zajebiście zagrało to chwilowo mam to gdzieś
-
RamzeS - 06-06-2007
Tomash napisał(a):
normalnie bym się wkurwił ale jako ze wczoraj Celtic Frost zajebiście zagrało to chwilowo mam to gdzieś 
Ghost , napisz potem jak było u tego kardiologa.