-
Nevermore - 09-28-2005
buubi napisał(a):Vomitor napisał(a):buubi napisał(a):Dla mnie są bogami metalu i basta.
Bluźnierstwo :!: :!: Zaorać :!: :!: Metalowi bogowie to Judas Priest :!: :!: aaa...
P.S. Nie żebym był zagorzałym fanem Ironow.. co to, to nie... ale trzeba wiedzieć kto zajmuje jakie miejsce w szeregu.. 
Ehh wyrosłem z głupawych rozgrywek pomiędzy fanami Ironów i Judasów, Slayera i Kreatora czy Metallicy i Megadethu. Jeśli uważasz iż Maideni nie są legendą metalu, to czym do uya są w takim razie ? Kapelą jakich wiele ? Przeciętniactwem nie potrafiącym zebrać na koncertach powyżej 30 ludzi ? Żenadą muzyczną ? Pomyślcie czasem co piszecie w swoim zacietrzewieniu. A jak ci się nie podoba to wypad do tematu o Judasach. Amen...
chyba troche przesadzasz, troche dystansu, bo to chyba z winkiem było, a nie calkiem serio

.
-
Ghost_82 - 09-28-2005
Co tu dużo mówić Iron Maiden to legenda i klasyka jedyna w swoim rodzaju z którą mało kto może sie równać. I temu zespołowi należy sie wielki szacunek. 8)
-
Vomitor - 09-28-2005
buubi napisał(a):Ehh wyrosłem z głupawych rozgrywek pomiędzy fanami Ironów i Judasów, Slayera i Kreatora czy Metallicy i Megadethu. Jeśli uważasz iż Maideni nie są legendą metalu, to czym do uya są w takim razie ? Kapelą jakich wiele ? Przeciętniactwem nie potrafiącym zebrać na koncertach powyżej 30 ludzi ? Żenadą muzyczną ? Pomyślcie czasem co piszecie w swoim zacietrzewieniu. A jak ci się nie podoba to wypad do tematu o Judasach. Amen...
Przeczytaj jeszcze raz mój post, a potem to co napisane powyżej, następnie zasięgnij informacje o przydomkach coniektórych kapel i odpowiedz sobie sama na pytanie kto tu pisze coś w zacietrzewieniu i kto nie wyrósł z gówniarskich utarczek między fanami jednej kapeli a drugiej. Mój głos bowiem, wbrew pozorom był jak najbardziej wyważony.
buubi napisał(a):Jeśli uważasz iż Maideni nie są legendą metalu, to czym do uya są w takim razie ?
Gdzie coś takiego powiedziałem? Stwierdziłem jeno, że tytuł metalowych bogów przynależy już do innej kapeli... ehh
aha... i mała poprawka to post scriptum w poprzednim poście miało być:
Cytat:P.S. Nie żebym był zagorzałym wrogiem Ironow..
zamiast:
Cytat:P.S. Nie żebym był zagorzałym fanem Ironow..
-
RamzeS - 09-28-2005
Ja was ,qrva ,pogodze.Tytuł metalowych bogów nalezy się nie Ironom,ani nie Judasom ,a zespołowi
MOTORHEAD.Sam Lemmy jest juz własciwie istotą boską.
Jakies sprzeciwy?
-
Vomitor - 09-28-2005
Oczywiście
MOTORHEAD z
Lemmy'm na czele to bogowie już nie tyle metalu co
Rock'n'Rolla 
8)
One level up
-
RamzeS - 09-28-2005
No,chłopie z takim avatarem ,nie mogłes napisac nic innego
-
Vomitor - 09-28-2005
no ba
A tak na marginesie, ciekawe czy znajdzie się jakiś śmiałek kwestionujący boskość osoby Lemmy'ego..
-
Tomash - 09-28-2005
Po co zadawać pytania retoryczne?
-
RamzeS - 09-28-2005
Boskosc Lemmyego jest niepodwazalna
-
Vomitor - 09-28-2005
Tomash napisał(a):Po co zadawać pytania retoryczne? 
By wyłapać kto jest idiotą na tym forum?

bo takowi się na setę znajdą
-
RamzeS - 09-28-2005
No dobra,skoro ustaliliśmy ze Lemmy jest bogiem,to zastanówmy sie nad sposobami oddawania mu boskiej czci
-
Tomash - 09-28-2005
R_amze_S napisał(a):No dobra,skoro ustaliliśmy ze Lemmy jest bogiem,to zastanówmy sie nad sposobami oddawania mu boskiej czci 
Rytualne spożywanie alkoholu?
-
RamzeS - 09-28-2005
To przede wszystkim

Rytualne rock'n'rollowe libacje pod wizerunkiem LEMMYEGO i przy dźwiękach jego muzy
-
Acrid - 09-28-2005
Dobra, dobra, to jest temat o jakis tam dziewicach, spuszczajcie sie w tym, ajt?
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=357&postdays=0&postorder=asc&start=0
Dalsze bede kasowal, zief.
-
Otter - 09-29-2005
Ironi mnie zbytnio nie pociągają, mają kilka fajnych kawałków ale mam inne ulubione kapelki