-
Ghost_82 - 11-19-2006
R_amze_S napisał(a):Ambivalent napisał(a):Genialny ? Hmm dla mnie max dobry. Pierwsze dwa utwory z RTL zjadaja go bez popity. W zasadzie wole od niego tez Trapped Under Ice. Wink
Hola,hola,przeca nie od dziś wiadomo ze NAJLEPSZYM utworem na RTL jest FWTBT.Amen.
A "Creeping Death" z lekka przynudza.
Co tu dużo mówić, cały album niszczy

. A który kawałek jest na nim najlepszy, to już rzecz gustu. FWTBT jest znakomity, ale nie można zapominać o tytułowym RTL, czy FTB

A z resztą wszystkie są świetne
-
Ambivalent - 11-19-2006
Ghost_82 napisał(a):ale nie można zapominać o... FTB
o tej cienkiej balladce ? Z checia bym o niej zapomnial
-
Ghost_82 - 11-19-2006
E tam, nie jest aż taka zła
-
The Stig - 11-20-2006
CZEMU KURWA LISTA NIE DZIAŁA ?
-
Danzig - 11-20-2006
jak nie jak tak ?
-
Ambivalent - 11-20-2006
moze poprostu program ma juz dosyc tych shitow ,ktore wrzuca
-
Wars - 11-20-2006
Zakonczylem tydzień, znów można głosować na wszystkie utwory. Koniec tygodnia następuje zazwyczaj w niedziele, ale coś sie nam zagapiło -__-
-
The Stig - 11-20-2006
warsadal napisał(a):Zakonczylem tydzień, znów można głosować na wszystkie utwory. Koniec tygodnia następuje zazwyczaj w niedziele, ale coś sie nam zagapiło -__-
no własnie ;P
-
XdkyX - 11-20-2006
statekx napisał(a):XdkyX napisał(a):twoja prowokacja jest rownie chujowa co moja ale jednego debila juz mam
twojego starego?
pokaz mi kurwa swoja karte szczepien
-
KISIEL - 11-20-2006
Pozycja 78 : Sabbath, Bloody Sabbath. Zapraszam do głosowania i postarajcie się wówczas nie sugerować moją xywą
-
statekx - 11-21-2006
XdkyX napisał(a):statekx napisał(a):XdkyX napisał(a):twoja prowokacja jest rownie chujowa co moja ale jednego debila juz mam
twojego starego?
pokaz mi kurwa swoja karte szczepien
Spokojnie, spokojnie, juz wiem ze jestes grozny.
-
Necro Desecrator - 11-21-2006
Daję wam czas do jutra rana na dopchanie Angel of death do pierwszego miejsca
-
Ambivalent - 11-21-2006
dobra przyznac sie, co za sluchowe lewaki daja minusy DsO ? :?
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-21-2006
jakim trzeba byc podludziem zeby dawac minusy na sabbath bloody sabbath
-
Necro Desecrator - 11-21-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jakim trzeba byc podludziem zeby dawac minusy na sabbath bloody sabbath
Jesli zagrażałoby pozycji ManOwaR to nie można inaczej postąpić gdy jest sie barbarianem