Forum Rockmetalshop
wasze ulubione soundtracki....... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Soundtrack/Muzyka Filmowa (https://forum.metalhead.pl/forum-soundtrack-muzyka-filmowa)
+--- Wątek: wasze ulubione soundtracki....... (/thread-wasze-ulubione-soundtracki)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

- preacher - 08-24-2006

MaFFej napisał(a):Soundtracki z westernów rządzą ;P . Jako tako westernów nie cierpię ale niektóre kałbojskie motywy (zwłaszcza te Ennio Moricone'a) miażdżą.

o tak, tak Big Grin a szczególnie motyw z "Dobry, Zły i Brzydki", oraz Ecstasy of Gold (tak bezlitośnie wykorzystywany przez pewną grupę "metallową" Wink )

- Skinless - 09-18-2006

Requiem dla snu
Fight Club

symfoniczne popierdółki z jęczeniem w tle (vide Włądca pierścieni, gladiator) mi nie podchodzą :f

- franek - 09-18-2006

ludzie, co wy widzicie wszyscy w requiem dla snu ?

- Skinless - 09-18-2006

Scenę z jednym dildosem i dwoma dupciami pod koniec Angry
A muzyka fajna, bo schizuje Wink

- Nargothrond - 09-21-2006

A co to znaczy, że muzyka schizuje?

- Skinless - 09-22-2006

Że jak się naćpasz i wsłuchasz to masz lepsze wizje niż bez muzyki.

- Ewcik511 - 10-25-2006

najlepsze soundtracki pochadzą z: Braveheart, Legends of the fall, i kurde jest jeszcze ich tak zaje^^ście duzo kurde.... np. black hawk down, American History X, Gladiator.........
z kompozytorów lubie Zimmera, Hornera, Morricona i naprawde cieżko się wypowiedzieć jaki soundtrack jest najlepszy bo jest w czym wybierać^^ 8)

- KelThuz - 10-25-2006

oczywiscie o Basilu Poledourisie i soundtracku z Conana nie slyszalas, bo po co. WON!

- MaFFej - 10-25-2006

KelThuz napisał(a):oczywiscie o Basilu Poledourisie i soundtracku z Conana nie slyszalas, bo po co. WON!

Najlepszy element tego filmu Big Grin . Motyw przewodni z "Destroyera" to prawdziwe MŚ.

- KelThuz - 10-25-2006

MaFFej napisał(a):
KelThuz napisał(a):oczywiscie o Basilu Poledourisie i soundtracku z Conana nie slyszalas, bo po co. WON!

Najlepszy element tego filmu Big Grin . Motyw przewodni z "Destroyera" to prawdziwe MŚ.

nie wiesz nawet co piszesz. Destroyer to kicha w porównaniu do POTĘŻNEGO BARBARIANA! I muzycznie, i ogólnie :>

- Slayerd - 10-26-2006

Deus Ex - OST

jak się gra to się idealnie można wczuć w otaczający świat!

- Sir Skaj - 12-22-2006

najczesciej i ulubionym moim jest z Wladcy Pierscieni

- Axel - 12-22-2006

The Transformers Wink jeden z lepszych ;]

- balzac - 12-24-2006

Ostatnio oglądałem Kill Bill vol.1 i vol.2, filmy to nic specjalnego, ale soundtracki zajebiste.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2006

balzac napisał(a):Ostatnio oglądałem Kill Bill vol.1 i vol.2, filmy to nic specjalnego, ale soundtracki zajebiste.

oj kurwa bluznisz synek. filmy zajebiste, a muzyka po prostu gekurwanialna