-
Ghost_82 - 05-02-2007
Ja jednak wole obejrzeć finał angielso-włoski. Licze, że to będzie równie wspaniałe widowisko, jak dwa lata temu
A jakby sie spotkały dwa angielskie kluby, to już nie byłoby to samo. Tak jak już wspominałem wcześniej, dla mnie, byłby to mecz ligi angielskiej.
-
Przemek87 - 05-02-2007
Jako że właśnie w lidze angielskiej są najlepsze mecze, tak więc na jedno wychodzi.
-
Acrid - 05-02-2007
MU naprawde dalo dzis z siebie wszystko
-
RamzeS - 05-02-2007
Wszelkie gadki o rzekomej wyższosci ligi angielskiej nad innymi ligami europejskimi mozna miedzy bajki włozyć. MU dziś nie istniał. Liga angielska jest na pewno silna ale bez przesady.
Nie zmienia to faktu,że w finale - co oczywiste - bede kibicował rzecz jasna Liverpoolowi.
-
The Stig - 05-02-2007
Nie to żebym lubił Milan, ale z pewnością i hate england, wiec Milan bedzie miał u mnie poszanowanie w finale ;>
-
Ghost_82 - 05-03-2007
No i stało się, tak jak sobie życzylem

Wczoraj byłem pełen podziwu dla Milanu. MU w ogóle nie istniało w tym meczu. No i zapowiada się nam fascynujący finał. Jeśli obie drużyny przystąpią do tego finału z taką formą, jaką teraz prezentują, to będzie na co popatrzeć. Oczywiście będe za Liverpoolem
-
RamzeS - 05-03-2007
Kibice MU coś milczą...Ciekawe czemu
-
Wars - 05-03-2007
Zapalmy wielką świeczkę nad tegoroczną LM i chodźmy pasjonować się ligą angielską, najmocniejszą RZECZ JASNA ligą na świecie ;>
R_amze_S napisał(a):Kibice MU coś milczą...Ciekawe czemu 
Jak Barca oberwała od Liv. w ćwierćfinale to też na chwilę jakby się odciąłeś od piłkarskich dyskusji
-
RamzeS - 05-03-2007
warsadal napisał(a):Zapalmy wielką świeczkę nad tegoroczną LM i chodźmy pasjonować się ligą angielską, najmocniejszą RZECZ JASNA ligą na świecie ;>
A czemu chcesz zapalać świeczkę? Wszak w finale wystąpi druzyna angielska i to NAJBARDZIEJ UTYTUŁOWANA.
-
Wars - 05-03-2007
Źle mnie zrozumiałeś. Mecz może i będzie dobry (choć ze względu na udział w nim Milanu, jest to dosyć wątpliwe), ale występują dwie drużyny, których nie znoszę. Znaczy Milan mi wsio jedno, jak każda włoska kamanda, kibicuje im tylko jak grają z Niemcami, natomiast Liverpool to największy wróg ManU, stąd moja antypatia wobec tej drużyny. Dziś już wiem, że zupełnie nie będzie mnie ten finał pasjonował.
Choć, oczywiście, bliżej mi do wyspiarzy.
-
RamzeS - 05-03-2007
Zrozumiec zrozumiałem,podpuszczam cie jeno
Tak jak nie przepadam za ligą angielską,tak Liverpoolowi kibicuję od dawna (lata 80-te) przeto oczywistym jest komu kibicuję w finale. Bedzie ,mam nadzieję ,powtórka sprzed dwóch lat. Zresztą ,nie moze być zeby makarony zdobyły to trofeum.
-
Przemek87 - 05-03-2007
Chuj tam

Mistrzostwo jest ważniejsze. A to juz prawie w garści.
FERGIE na papieża !
-
RamzeS - 05-03-2007
Przemek87 napisał(a):Chuj tam
Mistrzostwo jest ważniejsze.
Jasne,co innego moze mówic w tej sytuacji kibic MU
-
Wars - 05-03-2007
R_amze_S napisał(a):Przemek87 napisał(a):Chuj tam
Mistrzostwo jest ważniejsze.
Jasne,co innego moze mówic w tej sytuacji kibic MU 
Ale mówi prawdę. Celem była potrójna korona, ale nikt w klubie nie ukrywał, że najważniejszy jest prym w lidze. Ramzes cwaniaczy, bo już zapomniał, co było kiedy Barca odpadła
-
RamzeS - 05-03-2007
warsadal napisał(a):Ramzes cwaniaczy, bo już zapomniał, co było kiedy Barca odpadła
A co takiego było? Może przejrzyj temat i zobacz co napisałem po porażce Barcy.
warsadal napisał(a):Ale mówi prawdę. Celem była potrójna korona, ale nikt w klubie nie ukrywał, że najważniejszy jest prym w lidze.
Możliwe. Teraz w każdym razie już na pewno prym w lidze jest najważniejszy dla MU. Zresztą wolę już ,żeby to MU wygrało ligę aniżeli czelsi.