Forum Rockmetalshop
Zdjęcia dziewczyn - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Zdjęcia dziewczyn (/thread-zdj%C4%99cia-dziewczyn)

- Sobota - 02-19-2007

Rozumiem ,że wolisz te w powłuczystych czarnych sukniach ślubnych w 30 stopniach C ?

;]

- Danzig - 02-19-2007

Z tego co pamiętam to pisałem że to zupełnie nie wchodzi w grę , chyba pisałem to nawet ze dwa razy ... Niektóre dziewczyny jeżdżące na deskach ubierają się całkiem spoko , ale szerokie spodnie , koszulki typu sukienka i czapki new ery zostawił bym chłopakom z Warszawy ...

- Sobota - 02-19-2007

^ wg mnei taki strój specjalnie nie oszpeca ,a moze dodac luzu dziewczynie.

No chyba ,ze mowisz o jakiejs hardocorowych odmianach , ja mialem na myśli normalne luźniejsze skejtowsie ciuchy (ktore sa luzne po to by sie latwiej na desce czy innym talatajstwie jeździło, krok przy kolanach raczej to by utrudnił)

- Danzig - 02-19-2007

Sobota napisał(a):(ktore sa luzne po to by sie latwiej na desce czy innym talatajstwie jeździło, krok przy kolanach raczej to by utrudnił)
Odsyłam do dwóch ludzi :
-Wade Des'Armo ( krok w kolanach to stanowczo za mało powiedziane )
-Correy Duffel ( takich rajtuzków nie powstydził by się najmocniejszy thrasher lat 80 ! )

Sobota napisał(a):ja mialem na myśli normalne luźniejsze skejtowsie ciuchy
No ja jednak wole wąskie spodnie u dziewczyn ( obecna moda na rury jak najbardziej mi odpowiada ) no i deskorolkowe koszulki czy inne ubrania często są produkowane nie patrząc na to czy będzie je nosić dziewczyna i często dziewczyny strasznie w nich wyglądają ...

- balzac - 02-19-2007

Fajna ta skejterka. Nie ma co rozważać na temat ubrania, co innego bez ubrania Surprised

- XdkyX - 02-19-2007

balzac napisał(a):Fajna ta skejterka. Nie ma co rozważać na temat ubrania, co innego bez ubrania Surprised

ziomek 16. w dzieciach robisz?

- balzac - 02-19-2007

XdkyX napisał(a):ziomek 16. w dzieciach robisz?
Jeśli 16 skończone to w sumie nie takie dziecko. Zresztą oceniam walory wizualne.

- IstnyKurwaRomantyk - 02-19-2007

XdkyX napisał(a):
balzac napisał(a):Fajna ta skejterka. Nie ma co rozważać na temat ubrania, co innego bez ubrania Surprised

ziomek 16. w dzieciach robisz?

wiem ze poniekad chcesz mi tez dojebac

- XdkyX - 02-19-2007

ale narazie o tym nie mowie, dopoki nie wrzucisz smieha i iszwary Big Grin

- Książę - 02-20-2007

16 lat, korwa, panowie, o co ten krzyk? Dla mnie to może miec nawet 14 lat byle młodo wyglądała.

- IstnyKurwaRomantyk - 02-20-2007

ksiaze wez mi dojeb

- Danzig - 02-20-2007

Książę napisał(a):Dla mnie to może miec nawet 14 lat byle młodo wyglądała.
trudno żeby w wieku 14 lat wyglądała staro ...

- -Rene- - 02-20-2007

I nie zostawiaj roweru przy otwartej lodówce bo się spocisz

- Danzig - 02-20-2007

tararara !!

- Ghost_82 - 02-20-2007

Pedofile !!! Surprised Wstydzilibyście się Big Grin