-
Ghost_82 - 03-11-2007
Kto oglądał wczorajsze 'derby Europy'

Ach, dawno nie oglądałem tak dobrego meczu

No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Real. Juz sie bałem, że będzie przegrana, ale na szczęscie w doliczonym czasie pojawił się poraz trzeci gdzie trzeba Messi
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-11-2007
Ghost_82 napisał(a):No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Rea
nie wiem jak wynik 3-3 u siebie mozna nazwac "pograzeniem"
Ghost_82 napisał(a):W europejskich pucharach kluby niemieckie zawsze są brane do grona faworytów.
tzn. ktore oprocz Bayernu?
-
Ramone - 03-11-2007
Ghost_82 napisał(a):Kto oglądał wczorajsze 'derby Europy'
Ach, dawno nie oglądałem tak dobrego meczu
No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Real. Juz sie bałem, że będzie przegrana, ale na szczęscie w doliczonym czasie pojawił się poraz trzeci gdzie trzeba Messi 
Niestety mój internet nie domagał i musiałem odmówic sobie tej przyjemności.Na szczęście chyba namówiłem rodzinę na wyjazd na następne gran derby - wtedy nie będzie problemów.
-
Ghost_82 - 03-11-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ghost_82 napisał(a):No i ten wspaniały Messi, który pogrążył Rea
nie wiem jak wynik 3-3 u siebie mozna nazwac "pograzeniem"
Chodzi o to, że Real miał praktycznie zwycięstwo w rękach i stracił je w doliczonym czasie. Więc można powiedzieć, że ich Messi pogrążył. Bo utrata bramki w takim momencie, przy prowadzeniu w meczu, może tylko załamać.
Ghost_82 napisał(a):W europejskich pucharach kluby niemieckie zawsze są brane do grona faworytów.
Cytat:tzn. ktore oprocz Bayernu?
No ,może troszke przesadziłem z tym gronem faworytów. Ale są brane do grona zespołów, z którymi należy się solidnie liczyć.
-
balzac - 03-11-2007
Prócz Bayernu tylko solidny Werder Brema.
-
Kamael - 03-11-2007
Cytat:Kiedyś z Ramzesem zapoczątkowaliśmy wątek wklejania zdjęć ekektownych opraw z naszych ligowych stadionów. Dzisiejsza z meczu z Zagłębiem z pewnością do takich należała, zwłaszcza, że stworzona została przez okrągłe 20.000 ludzi. Cóż, pod względem kibicowskim, nie mam nam nic do zarzucenia, zawodnikom pod względem piłkarskim- wiele. Graliśmy co najmniej jakby przeciwnikiem był Górnik Łęczna czy Pogoń, a nie drużyna z aspiracjami sięgającymi zdobycia mistrzostwa kraju. Na fotkach m.in. świeżo oddana do użytku trybuna, brak jej jeszcze zadaszenia, ale myślę, że w Poznaniu jest stadion nr 2 w Polsce, zaraz po Kielcach, który jest jeszcze trochę nie wykończony w kwestii detali (nasz, dzięki dwójce, jest wreszcie zamknięty). Sam złapałem kilka lepszych ujęć, ale coś pizda wyszła i niezbyt one wyraźne.
Ta sektorówka ze skrzydłami zajebista.
http://images22.fotosik.pl/41/f90c81177b6e4486.jpg
http://images21.fotosik.pl/67/6e05ff43759723c2.jpg
W młynie u nas ok. 300 osób, co w naszym przypadku jest wynikiem bardzo dobrym. Widocznie w momencie krytycznym dla naszego klubu wszyscy nagle się sprężyli. Głośny doping od początku do końca, z oprawy - flagi do machania + sektorówka. Wszystko fajnie, ale wynik mimo wszystko znów tragiczny.
-
The Stig - 03-11-2007
co do tych faworytów... oczywiscie Ghost przesadził, bo poza Bayernem to fakt na lige mistrzów nie ma mocnych. Ale prawdą jest to, że każdego roku z ligi niemieckiej wtyłania sie druga drużyna, która potrafi zabrać punkty najlepszym. Jesli mnie pamiec nie myli to rok temu WB wyeliminowałby Juve gdyby nie Wise...
-
balzac - 03-11-2007
hoho, Radek Matusiak siedzi na trybunach, a Bełchatów wygrywa 3-0. Kolejny dobry mecz tego zespołu.
Wreszcie szansę dostał
Dawid Nowak, który jeszcze rok temu grał w CKS Zdrój Ciechocinek

. Ten kolo w 3 lidze przewyższał o kilka klas pozostałych, więc wszyscy wiedzieliśmy, że niedługo odejdzie. Na początku kontuzja ... i świetna forma innych napastników GKS. Teraz zdrowy i w dobrej formie Dawid będzie objawieniem rundy wiosennej

.
Serio, czuję, że on się wyróżni tej wiosny.
Widzieliście miejsce Wisły i Legii w tabeli?
-
Przemek87 - 03-12-2007
Mam Sportklub i jakos nie moge potwierdzic żeby budesliga była ciekawa. Sparing Zrywu Skroniów był ciekawszy niż szlagier Werder-Szalke
-
The Stig - 03-12-2007
wystarczy popatrzeć na 4 pierwsze zespoły - kilka punktów ich dzieli. Koncówka zapowiada sie pasjonująco.
-
Ghost_82 - 03-12-2007
Przemek87 napisał(a):Mam Sportklub i jakos nie moge potwierdzic żeby budesliga była ciekawa. Sparing Zrywu Skroniów był ciekawszy niż szlagier Werder-Szalke
Ty jak już coś pierdolniesz, to chuj wie, czy sie z tego smiać, czy płakać.
-
Przemek87 - 03-12-2007
Możesz płakać ze śmiechu
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-12-2007
zastosuj sie do nazwy ekranowej tego oto posiadacza profilu na myspace:
www.myspace.com/xdojebajx
pzdr.
-
Ramone - 03-18-2007
Co się stało ,że wars jeszcze nie pochwalił sie wynikiem Lecha ?? Wg. mnie jest czym sie chwalić.Gratuluję , Korona to nie byle drużyna i to będą na pewno ważne 3 pkt (szczególnie dla Smudy).Co do reszty meczów Wisła K. - Wisła P. meczu osobiście nie widziałem ,ale tym remisem Wisła potwierdza powoli moje zdanie ,że w tym roku o mistrzostwo nie powalczy.Rozczarowały mnie derby Łodzi (oczywiście liczyłem na ŁKS) - najważniejsze obecnie derby (pod względem kibicowskim) w Polsce ,a mecz taka lipa.
Co do wyniku Śląska to niestety tego się spodziewałem.Pojechaliśmy w mocno osłabionym składzie (m.in bez Sztylki , Pajączkowskiego).Mam nadzieję ,że za tydzień chłopaki w meczu z Ruchem pokażą co potrafią (bo kibice napewno pokażą.)
Także jedyne plusy piłkarskie to zwycięstwo Barcelony i MU.Duma Kataloni w końcu przerwała złą passę i pokonała będącą w dobrej dyspozycji drużynę (m.in wygrana z Sevillą i Realem) aż 4:0.Swoją klasę potwierdził Eto'o (powrót do formy??) i Messi (mam nadzieję ,że na dobre się "rozzstrzelał").
-
Wars - 03-18-2007
Ramone napisał(a):Co się stało ,że wars jeszcze nie pochwalił sie wynikiem Lecha ??
Ktoś tu chyba szałtoboksa nie przegląda

Piłkarsko super, kibicowsko... nieźle. Na uwagę zasługuje kilka tekstów Klimy:
- K****, nie machać tymi żydowskimi flagami od wyborczej!
- Teraz "cały stadion śpiewa z nami" i palce na 13tke, bo ich z dupy to chyba nic nie ruszy;
- K****, gościu w czerwonej kurtce z czarnym paskiem, tak ty, jeszcze raz się wyrwiesz z "Poznań", a masz wpierdol po meczu;
- Dobra ludzie, rozchodzimy się, kto może ten niech jedzie na Wolę, rozjebiemy te ekipe.
;DDD
Koleś jest bezbłędny ;D