-
Przemek87 - 03-07-2007
Kurwa błagam, niech ktoś zmieni komentatorów na NSport...Po finale pucharu ligi angielskiej myślałem że słyszałem już wszystko jeśli chodzi o żenujący komentarz, tymczasem wczoraj Ryczel i Kalinowski dali jeszcze gorszy pokaz intelektu na Liverpool-Barcelona. Dobrze że chociaz mecz był super.
-
balzac - 03-07-2007
Bardzo się cieszę z wygranej Liverpoolu
-
RamzeS - 03-07-2007
Hm,ja mialem dylemat wielki,bo grały dwie druzyny ,którym od wieków kibicuję.I choć większą sympatią darzę mimo wszystko Barcę , to z wyniku tragedii nie robię.Zresztą sam mecz był naprawde niezły a biorąc pod uwage jego przebieg wynik jest z lekka zaskakujący...
balzac napisał(a):Bardzo się cieszę z wygranej Liverpoolu
Balzac,módl sie zeby madrytysci dziś nie dostali wpierdolu.Nic do Ciebie nie mam ,ale za te jazdy po Barcy w twoim wykonaniu pojade dziś po Tobie jak po łysej kobyle
Najlepiej juz zaczynaj modły.
-
balzac - 03-07-2007
^hoho
R_amze_S napisał(a):módl sie zeby madrytysci dziś nie dostali wpierdolu.
To niepotrzebne. Będzie 1-1.
R_amze_S napisał(a):Nic do Ciebie nie mam
Masz to, co typowy kibic Barcy do kibica Realu. Więc nie pierdol.
-
Axel - 03-07-2007
Ja ani realu ani barcy nie lubie, ale jesli juz mial bym wybierać to bym za barca stanął a nie za tymi gejami z madrytu.
Glory Glory Man Utd.
-
Tomash - 03-07-2007
lepszy już Real niż Bayern.
-
Axel - 03-07-2007
Bayernu tez nie lubie... szmaciarze.
Szkoda ze Chel$i przeszla...
Interu szkoda ze odpadl ;P
Kod:
Tym razem urazu uda nabawił się obrońca Fabio Cannavaro, mistrz świata z reprezentacją Włoch. Na razie nie wiadomo, czy zawodnik ten wybiegnie na Allianz Arena, ale wszystko wskazuje na to, że nie będzie to możliwe.
-
RamzeS - 03-07-2007
balzac napisał(a):To niepotrzebne. Będzie 1-1.
Pomarzyć możesz...
balzac napisał(a):Masz to, co typowy kibic Barcy do kibica Realu. Więc nie pierdol.
Widać nie jestem typowy.
Tomash napisał(a):lepszy już Real niż Bayern.
Nie w tym wypadku.
Axel napisał(a):Interu szkoda ze odpadl ;P
Ni chuja.To najlepsza wieść wczorajszego dnia.
-
Ghost_82 - 03-07-2007
No cóż, widzę, że już mecz Barcy został omówiony

Można przejśc do dzisiejszych spotkań

Faworyta swojego już nie mam, więc moge spokonnie spoglądać na to, co sie dzieje

W meczu Real - Bayern, to jeden czort kto wygra, wisi mi to już
-
Slapi - 03-07-2007
A wracając jeszcze do kulisów "pomeczowych" Val-Int, to zajebiście sie uśmiałem jak pokazywali już część szatni i ten tuzin policjantów... wtedy ktoś znienacka uderzył jednego człowieka ze sztabu medycznego i cała reszta rzuciła się w pogoń za nim! Chłopina wbiegła do środka, a cała horda zaczęła go gonić! Trwałllo to w TV chyba 5 sec. ale było genialne...
Mój faworyt jeszcze jest w grze... Glory Glory MANUTD
-
The Stig - 03-07-2007
F.C. Bayern !!
Dzisiaj bedziecie swiadkami klęski Gejowoktikos
-
Tomash - 03-07-2007
Bayern - Srayern
-
Kamael - 03-07-2007
Slapi napisał(a):Mój faworyt jeszcze jest w grze... Glory Glory MANUTD
Widzę, że grono fanów MU wśród userów się powiększa ;].
Cholera, próbuję właśnie odpalić mecz z Lille na choć jednym z z dwóch kanałów dostępnych na Sopcast i za cholerę nie mogę się połączyć. Z kanałem nadającym Arsenal też nie, zostaje mi chyba oglądanie Milanu ;/.
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-07-2007
JUVENTUS TURYN ZA DWA LATA LIGA MISTRZOW NASZA ^^

-
RamzeS - 03-07-2007
No.Do przerwy bayern prowadzi czyli jest dobrze.