-
Tomash - 01-08-2007
No popatrz a mi się otwiera
-
balzac - 01-08-2007
Cytat:Obecna pierwsza liga przyjmie nazwę "ekstraklasa", a druga stanie się pierwszą. Liczebność tych klas rozgrywkowych nie ulegnie zmianie - tworzyć je będzie odpowiednio 16 i 18 drużyn.
Nowym tworem będzie składająca się z dwóch grup po 18 zespołów druga liga. Trzecią ligę stanowiłoby osiem grup złożonych z zespołów z dwóch sąsiednich województw.
Według nowego systemu rozgrywki toczyć się będą od sezonu 2008/09, a sezon 2007/08 będzie "przejściowym", a regulamin rozgrywek w nim obowiązujący zostanie opracowany przez PZPN.
Obecnie rozgrywki centralne obejmują trzy klasy rozgrywkowe - 16-zespołowa pierwsza liga, 18-drużynowa druga liga oraz cztery grupy trzeciej ligi, po 16 drużyn każda.
Za zmiany się zabrali, hoho
(mi dopiero dziś się otworzył ten link)
-
Przemek87 - 01-08-2007
Nie wiem czy to takie dobre. Ciekawe jak poparują te województwa.
-
The Stig - 01-12-2007
http://www.bayern.munchen.pl/index.php?id_newsa=1194
ciekawe ciekawe :> :>
-
Ramone - 01-12-2007
Czyżby fan Bawarczyków ?? Cóż , prawdę mówiąc zaskoczyła mnie trochę ta wiadomość lecz wątpię by Murinho go oddał gdyż prawdopodobnie Andirj żegna się z zespołem.Wtedy zostanie nie będą mieli za dużego wyboru napastników...chyba ,że nie wiem o jakimś transferze(wybaczcie w sprawie transferów nie jestem na bieżąco)
-
The Stig - 01-12-2007
zagorzały fan
-
buubi - 01-12-2007
Beckham zasilił szeregi Los Angeles Galaxy - tam pewnie w lidze dla oldboyów się sprawdzi

Ja sie martwię bo opuścił szeregi Realu - czytaj: słabe ogniwo odeszło od Realu, co mnie jako ich antyfana smuci
-
Kamael - 01-12-2007
A ja jednak Beckhama (jako piłkarza) zawsze bardzo ceniłem, w MU miał niemało świetnych występów, kilka pięknych bramek, masę fantastycznych zagrań... Dopiero po przejściu do Realu jakoś przestał mnie interesować.
-
Wars - 01-12-2007
O tak. Póki grał w Manchesterze był jednym z moich ulubionych kopaczy (wyżej zawsze byli Giggs i Scholes), kiedy odszedł to był niezły szok. Powoli stawał się legendą klubą- jak wszyscy widzieliśmy, na wyjeździe tylko stracił...
Choć nadal go cenię i życzę, aby podbił Hollywood ;D
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-12-2007
warsadal napisał(a):Scholes
Zawsze bylem pod wielkim wrazeniem gry tego pilkarza, i wciaz jestem
Bramka strzelona niedawno Aston Villi - cudo
-
Tomash - 01-15-2007
Alex Ferguson napisał(a):Założyłem się z Cristiano Ronaldo, że nie zdobędzie 15 goli w tym sezonie w Premier League. Jeśli mu się uda, zmienimy zakład. Mogę to zrobić, ponieważ jestem szkoleniowcem i nazywam się sir Alex Ferguson. Żeby wygrać, będzie musiał strzelić 150 goli
-
Ambivalent - 01-19-2007
Yes ! Yes ! Yes ! Zawiesil tych skurwieli ! SŁAWA !
-
Kamael - 01-19-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Scholes - Zawsze bylem pod wielkim wrazeniem gry tego pilkarza, i wciaz jestem
Bramka strzelona niedawno Aston Villi - cudo
Dokładnie, jeden z moich ulubionych piłkarzy. W drugiej części zeszłego sezonu nie grał i jak to się dla MU skończyło? Wiadomo. W składzie piłkarz niezbędny.
Ferguson napisał(a):Założyłem się z Cristiano Ronaldo, że nie zdobędzie 15 goli w tym sezonie w Premier League. Jeśli mu się uda, zmienimy zakład. Mogę to zrobić, ponieważ jestem szkoleniowcem i nazywam się sir Alex Ferguson. Żeby wygrać, będzie musiał strzelić 150 goli
I za to uwielbiam tego kolesia ;D.
-
Ramone - 01-19-2007
Ambivalent napisał(a):Yes ! Yes ! Yes ! Zawiesil tych skurwieli ! SŁAWA !
W sumie to z jednej strony się cieszę ,a z drugiej trochę mi żal Euro.Mamy jakąś tam szansę na dostanie się do Euro ,a teraz mogą nas zawiesić.Chociaż jeśli za ten rok czy dwa zawieszenia będziemy mieli 'czysty' futbol w kraju to nie wydaje mi się to wygórowaną ceną.
-
Tomash - 01-19-2007
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65050,3863359.html
no prosze...