-
Vomitor - 11-15-2005
Tak na odchodnym....
Scully napisał(a):Vomitor napisał(a):Mimo wszystko w swej wspaniałomyślności wnoszę o zakończenie waśni, bo nie widzę najmniejszego sensu w ich kontynuowaniu.
nie śpię i ciągle będę się czepiać, bo widzę, że osłabłeś, i to mocno - a potrafię być naprawdę uciążliwa, dlatego obdarty ze swojej wykreowanej otoczki kiedyś ode mnie zarobisz w najmniej spodziewanym momencie.
Zatem wnoszę, że lubisz być przezemnie mieszana z błotem.. Widać mój akt dobrej woli, został przez cię odebrany jako bezwarunkowa kapitulacja.. Mylisz się.. ale skoro tego chcesz, proszę bardzo, będę ci dopierdalał gdzie tylko się da, a wierz mi, że ma upierdliwość jest już wręcz legendarna (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi

). Jesteś w skończonym błędzie twierdząc, że ma pozycja została w jakikolwiek sposób osłabiona ale brak umiejętności wyciągania logicznych wniosków jak też konstruowania logicznej argumentacji miałem ci już okazję kilkanaście razy wypomnieć. I chciałbym podkreślić, że to nie ty czepiasz się mnie, ale ja ciebie.. ty moja droga miotasz się na prawo i lewo, rzucając wyzwiskami i nie potrafiąć odeprzeć stawianych przezemnie zarzutów. Zatem skoro masz mało proszę bardzo.
Cytat:a dlaczego? bo mnie wyraźnie wkurwiasz?
Chyba juz ci wyraźnie powiedziałem dlaczego?
Cytat:a moze dlatego, ze inni, którzy śmieją się z ciebie pokątnie (co jest bardzo przyjemne w gronie znajomych, uwierz mi
)
W gronie znajomych to ja mam kilkanaście innych jakże ciekawszych zajęć. Zgadzam się, w większości robię sobie tutaj jaja, zatem posty moje są zazwyczaj pisane po to by wywołać śmiech mój i znajomych. Czego o twoich już powiedzieć nie można - one są po prostu żałosne... No chyba, że te w których ikonografia zdominowała część pisaną...
Cytat: nie mają tyle odwagi ani czasu, żeby to wprost powiedzieć? <;
I tutaj zasadniczo masz rację, większość z nich to miernoty które nie mają odwagi mi tutaj czegokolwiek napisać bo wiedzą, że zostaną przegadane, przeargumentowane i zmieszane z błotem. Chciałbym jednak zaznaczyć, że do nich przez długi czas też się zaliczałaś, uciekając ze skulonym ogonem z każdej naszej dyskusji, a przyklasnęłaś dopiero jak Necro dał głos.
I jeszcze jedna sprawa....
Cytat:a potrafię być naprawdę uciążliwa
Mam nadzieję, że nie oznacza to zapychania mojej skrzynki PM twoimi fotami.... bo wtedy faktycznie musiałbym skapitulować bezwarunkowo
To tyle z mej strony, prosiłbym o nie usuwanie tego posta, koniec EOT bez względu na cokolwiek jeśli chodzi o mą osobę w tym temacie.
Wracamy do rozmowy o soundtracku do Gladiatora bodajże
-
Krzychun - 11-15-2005
Niach wspominał ktos o soundtrackach Star Wars?? Dla mnie genialne.
-
Vomitor - 11-15-2005
Nie inaczej, klasyczna klasyka

Musiałbym se w końcu na płytkach je gdzieś załatwić...
-
RamzeS - 11-15-2005
A czy ktos pamieta film "Geronimo" z Wesem Studi w roli tytułowej? I muzykę z tegoż?
-
Vomitor - 11-15-2005
Hmmm film jako taki kojarzę chyba.. ale muzykę... niebardzo... :? Tymniemniej apacz czuć się zobowiązany nadrobić zaistniałę braki ku chwała wielkie białe manitou zwane Lemmy.
-
RamzeS - 11-15-2005
Mozna sie pomylić,bo jest kilka filmów(na pewno co najmniej dwa) o podobnym tytule.
-
Vomitor - 11-15-2005
Hmm no właśnie.. a data produkcji tego o którym mówisz? tzn. orientacyjna oczywiście... może ona mi coś podpowie.
-
RamzeS - 11-15-2005
I-polowa lat 90-tych - ale w tym czasie powstał także inny film o geronimo,dlatego radzę sie kierowac odtwórcą roli głownej.
-
Vomitor - 11-15-2005
Zatem faktycznie.. apacz musieć sprawdzić o który film chodzić, bo jeden o swój brat i siostra i jego walka z blada twarz oglądać napewno.
-
Scully - 11-16-2005
jak wyjdę ze szpitala albo jak skończę leczenie, inaczej porozmawiamy, parchu. I już nie na tym forum, ani nigdzie indziej w internecie.
Żegnam.
-
Dance Of Death - 11-18-2005
dobrym ST jest z "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie" i "Orca - Wieloryb Zabójca" jak i cały dorobek Ennio Morricone.
-
Zoltan - 12-13-2005
Nie wiem czy padło wczesniej, ale bardzo przypadły mi do gustu motywy przewodnie z The Rock - Twierdza i Enemy of the State - Wróg Publiczny z Willem Smithem.
-
AEnema - 01-07-2006
zdecydowanie ścieżka do Piły - tam jest moja ulubiona piosenka fear factory
-
-Rene- - 01-07-2006
Hmm jak na tą chwile do głowy przychodzą mi dwa ST;z 'Piątego elementu' i 'Requiem dla snu'..wbiły mi się jakoś w pamięć..pewnie też dlatego,że mam całkiem miłe wspomnienia związane z owymi filmami.
-
Yogurt - 01-07-2006
Osobiście najbardziej cenię sobie soundtrack z filmu "More"...