Forum Rockmetalshop
AlucarD I Slayerd na moderatorow ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: AlucarD I Slayerd na moderatorow ?? (/thread-alucard-i-slayerd-na-moderatorow)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Polly - 03-29-2005

To ja poprosze mistera :>

- Anonymous - 03-29-2005

Polly napisał(a):OoOoOoOo DeMoN źle z Tobą skoro butelki już otworzyc nie możesz Big Grin
to tylko do dotrzymania mi towarzystwa bo Emna gdześ poszła, zapewne po kolejne flaszki Smile

- Slayerd - 03-29-2005

Cieniasy!!! Ja po 5 Komandosach jeszcze do monopolla poleciałem po więcej!!! Mój team coś mi się zdaje prowadzi Angry
amatorzy

- hier_kommt_die_sonne - 03-29-2005

My z Tuomassem już przeszliśmy na cięzszy materiał... Może sie nie zapijemy na smierć

- aXe Rose - 03-29-2005

a ja musiałem skoczyć do kumpla po zaopatrzenie, bo wszystkie 8 skrzynek wódki, które miałem, już dawno zeszło...

Niestety, 3/4 zaopatrzenia wychlaliśmy tam z kumplem...

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-29-2005

Ale masacra. Jak sie juz najebalem. Wiecie co ... komandos jek kochany - kocham go bardziej niz Acrida Laughing. Pandora ladnie my mocni jestesmy - jak na te kilkanascie skrzynke konmandosa zmoieszanego z wodka to trzymamy sie calkiem niezle [ tylko nie wiem czemu ten napoj swieci na zielono ?? ].

P.S - Nie zaczynajcie z Pandora - ona to pila z wanny [ nie mielismy miejsca na butelki w naszym pokoju ] Laughing

Re: Hmmm - Pandora - 03-29-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):tylko nie wiem czemu ten napoj swieci na zielono ?? .

Nie żebym tam czegoś dolewała, skądże... Wink

\\\ AlucarD /// napisał(a):P.S - Nie zaczynajcie z Pandora - ona to pila z wanny [ nie mielismy miejsca na butelki w naszym pokoju ] Laughing

To chyba nie ma się co dziwić, ze tego nie pamiętam... Laughing

- aXe Rose - 03-29-2005

NO!!! Wreszcie obaliłem cały ten kontener, który miał objętość mojego pokoju. Niestety teraz ktoś musi pisać te słowa za mnie, bo ja widzę 30 klawiatur...

- Pandora - 03-29-2005

Jak 30 to Ty i tak dobry jesteś 8)

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-29-2005

No dobry jestes aXe - Bo ja i pandora juz wogole nie widzimy ... Laughing

- Pandora - 03-29-2005

Muf sa ziepie...

- Tuomasss - 03-29-2005

hahaha, a ja jeszcze pforstooo, umim chodzić... gott, straciłęm rachubę w tych flaszkach, Słoneczko, liczyłaś może ile tego było. Zgubiłem się po 48 komandosie i 94 półlitrówce. A po drodze jeszcze kilak transporterów browaru było... kurde, lać mi się zachciało... przperasza, ale czy za to są punkty karne???

- czarnaiwka - 03-29-2005

Ojej ludzie ale z was cieniasy kontener to dla was duzo????????????????dlamnie to dopiero rozgrzewka!!!!!!Slayard no widze że mamy marna konkurencje Tongue

- Polly - 03-29-2005

Nie widzicie Question To nieźle wam to pisanie idzie Big Grin

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-30-2005

No ja znam klawiature na pamiec i moge nawet po pijaku pisac - lata praktyki Laughing. Chcialbym jeszcze powiedziec, ze zawo ... [prawie traci przytomnosc] ze wszyscy ida lab w leb ale tylko Tuomasss'owi zachcialo sie sikac Laughing