-
Tomash - 09-02-2006
ekhm, no i jak, prawda, wrazenia po pierwszej połowie

?
-
The Stig - 09-02-2006
wrażenia ? 0:2
-
RamzeS - 09-02-2006
Ghost_82 napisał(a):Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.
Dać ci żyletkę?
-
The Stig - 09-02-2006
o juz trzy
-
Tomash - 09-02-2006
Dariusz Szpakowski napisał(a):Miało być optymistycznie, a jest po prostu tragicznie
-
Nevermore - 09-02-2006
http://www.euro2008.wp.pl/kat,,wid,8486243,wiadomosc.html
http://www.euro2008.wp.pl/kat,,wid,8486277,wiadomosc.html
Cóż, dopóki nie zmieni sie radykalnie system szkolenia od podstaw dopóty będziemy mieli wątpliwą przyjemnośc oglądanaia naszych "orłów".
-
Tomash - 09-02-2006
najbardziej mi się "podobało" jak 35 letni Litmanen pare razy tak porozstawiał nasza obrone po kątach ze hej... oczywiście teraz zacznie sie jechanie po Beenhakerze i
nic już nas nie ochroni przed Stefanem Majewskim tyle że tutaj to by Van Gaal do spółki z Fabio Capello nic nie zdziałali.
-
Morte - 09-02-2006
Tomash, Ty już nie pijesz. Żeby taki szlachetny sport jak piłka nożna mylic z teamtem o okultystycznych odpałach
-
Tomash - 09-02-2006
tak to jest jak sie ma 10 paneli otwartych w firefoxie na raz

poza tym dzisiaj nic nie piłem właśnie i to przez to :/
-
Morte - 09-02-2006
Tomash napisał(a):poza tym dzisiaj nic nie piłem właśnie i to przez to :/
Mój Boże... Znaczy o Kurwa! Jesteś na coś chory? :?
-
Tomash - 09-02-2006
nie no chciałem dzisiaj iśc na rower(i byłem) więc ciężko żebym pił. A jak wróciłem to ogladałęm ta żenade

Coś czuje że w środe moze być jeszcze zabawniej, a na mecz z Portugalią to się może nawet przejde
Ale zawsze jest jakiś pozytyw, nie inaczej było dzisiaj:
http://sport.gazeta.pl/sport/3332958,74416,,,,70999254,P_SPORT_WYDARZENIA.html

-
Ghost_82 - 09-03-2006
R_amze_S napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.
Dać ci żyletkę?
Możesz śmiało dać

Mogłem sie spodziewać słabszej formy w postaci remisu, ale nie takiego blamażu

Aż strach pomyśleć co będzie w środe. Cóż, ME znów nam się oddalają, a ten mecz z finami zapewne będzie tym, który będzie decydował o tym, że nie awansujemy.
-
Kamael - 09-03-2006
Tomash napisał(a):oczywiście teraz zacznie sie jechanie po Beenhakerze i nic już nas nie ochroni przed Stefanem Majewskim tyle że tutaj to by Van Gaal do spółki z Fabio Capello nic nie zdziałali.
Dokładnie, z takimi nieudacznikami nikt nie zrobiłby niczego lepszego. Sam po stracie pierwszej bramki przełączyłem się na koncert Eltona Johna i chyba dzięki temu zaoszczędziłem trochę nerwów.
-
RamzeS - 09-03-2006
Szczerze mowiąc z dwóch obejrzanych wczoraj meczów, dużo bardziej podobał mi się mecz GieKSy z Banikiem.
-
balzac - 09-03-2006
Ghost_82 napisał(a):R_amze_S napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.
Dać ci żyletkę?
Możesz śmiało dać
Mogłem sie spodziewać słabszej formy w postaci remisu, ale nie takiego blamażu
Aż strach pomyśleć co będzie w środe. Cóż, ME znów nam się oddalają, a ten mecz z finami zapewne będzie tym, który będzie decydował o tym, że nie awansujemy.
Odnosze podobne wrażenie. Do Portugalii nie ma startu, więc powinniśmy wygrywać każdy inny mecz, tak jak w el.Mś, kiedy mieliśmy Anglie w grupie. Z naszych pozostałych rywali Finlandia nie jest przecież najsłabsza, strach pomyśleć co będzie w meczu z Belgami czy Serbią na wyjeździe

.
Jedyne plusy to dość niezła gra Krzynówka i Jelenia oraz wejście Garguły. Franek już trochę lepiej gra, myślę, że niebawem strzeli jakąś bramke ..w 2 lidze hiszpanskiej