Forum Rockmetalshop
Piłka nozna - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Piłka nozna (/thread-pi%C5%82ka-nozna)

- Wars - 08-28-2006

Cóź, był dobry mecz, troche mokry ale wrazenia bardzo pozytywne, szkoda, że nie skonczył się całkiem po naszej myśli, choć wielkim zaskoczeniem, po stracie drugiej bramki, to nie było. A tak na marginesie, to liga chyba bardzo nam się wyrównała, względem zeszłego sezonu.

- balzac - 08-28-2006

Wyrównała! Nie tam, żeby słabsi zaczęli lepiej gra, poprostu Wisełka i Legia nie spełniają już roli zdecydowanego lidera ligi. Zresztą nawet jak taką rolę spełniali to i tak nędza w pucharach była Wink

edit:
Cytat:Tomasz Frankowski został piłkarzem CD Tenerife. - Hiszpański styl gry z pewnością bardziej mi odpowiada niż angielski. Ujmując to żartem, Wyspy zamieniłem na wyspę - tak swój transfer z Wolverhampton do Tenerife skomentował Tomasz Frankowski.

"Franek" został wypożyczony na rok. - Jeśli w najbliższym sezonie moja gra przypadnie do gustu Hiszpanom, będą mogli mnie wykupić z "Wilków". W grę wchodziłby trzyletni kontrakt - dodał napastnik reprezentacji Polski. Nie wystąpił w pierwszym meczu II ligi hiszpańskiej przeciwko Almeríi (1-0). Nie zagra też 3 września z Cádiz CF, bo ma obowiązki w drużynie Beenhakkera. Debiut "Franka" nastąpi zapewne 10 września (mecz z CD Castellón).

Niemal równo przed rokiem Frankowski po 7 bardzo owocnych latach opuścił Wisłę Kraków. Przeszedł wtedy za 950 tysięcy euro do II-ligowego hiszpańskiego Elche CF. Tam spisywał się bardzo dobrze - strzelił 8 goli w 14 meczach. Nieoczekiwanie z końcem stycznia br. odszedł jednak z Elche do II-ligowego angielskiego Wolverhampton. Finansowo transfer był korzystny zarówno dla Hiszpanów (sprzedali go za 2 mln euro), jak i samego zainteresowanego. "Franek" podniósł swe roczne pobory z ok. 500 do ok. 700 tysięcy euro.

- balzac - 08-31-2006

interia.pl napisał(a):Choć Milę trenerzy zwykle wystawiali w drugiej linii, trener Beenhakker próbował go sprawdzić podczas treningów na lewej obronie. "Mogę i grać w defensywie, najważniejsze bym mógł w ogóle pojawić się na boisku" - podkreślił.
O kurwa Confusedhock:

- Wars - 08-31-2006

Tevez i Mascherano w West Ham United!
Cytat:Reprezentanci Argentyny, Carlos Tevez i Javier Mascherano zostali wypożyczeni na rok z brazylijskiego Corinthians Sao Paolo do londyńskiego West Ham United - poinformował dziennik "Marca".

Sensacyjną wiadomość o tych transferach potwierdził na swojej oficjalnej stronie internetowej sam Carlos Tevez. Pozyskaniem 22-letniego wychowanka Boca Juniors Buenos Aires zainteresowane były Manchester United i Chelsea Londyn.

Z kolei również 22-letni Javier Mascherano karierę zaczynał w River Plate Buenos Aires. Zarówno Mascherano jak i Tevez do Corinthians trafili na początku 2005 roku i w pierwszym sezonie gry w nowym klubie poprowadzili ekipę z Sao Paolo do mistrzostwa Brazylii.

- Ryhtyk - 09-01-2006

Nie będzie Ronaldo w Milanie i dobrze, ale za to będzie Ricardo Oliveira Laughing Laughing

- Kamael - 09-01-2006

warsadal napisał(a):Tevez i Mascherano w West Ham United!
Cytat:Reprezentanci Argentyny, Carlos Tevez i Javier Mascherano zostali wypożyczeni na rok z brazylijskiego Corinthians Sao Paolo do londyńskiego West Ham United - poinformował dziennik "Marca".

Sensacyjną wiadomość o tych transferach potwierdził na swojej oficjalnej stronie internetowej sam Carlos Tevez. Pozyskaniem 22-letniego wychowanka Boca Juniors Buenos Aires zainteresowane były Manchester United i Chelsea Londyn.

Z kolei również 22-letni Javier Mascherano karierę zaczynał w River Plate Buenos Aires. Zarówno Mascherano jak i Tevez do Corinthians trafili na początku 2005 roku i w pierwszym sezonie gry w nowym klubie poprowadzili ekipę z Sao Paolo do mistrzostwa Brazylii.

Dla mnie szok, nie bardzo rozumiem dlaczego mając propozycję z kilku o wiele lepszych klubów przeszli do angielskiego średniaka.
Z drugiej strony Premiership dzięki temu będzie jeszcze ciekawsza, tak więc trzeba się cieszyć ; ).

- Tomash - 09-01-2006

Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku

Tytuł tego artykułu mnie zabił Laughing

- balzac - 09-01-2006

Kamael napisał(a):

Dla mnie szok, nie bardzo rozumiem dlaczego mając propozycję z kilku o wiele lepszych klubów przeszli do angielskiego średniaka.
Z drugiej strony Premiership dzięki temu będzie jeszcze ciekawsza, tak więc trzeba się cieszyć ; ).
Tevez i Mascherano namiętnie słuchają Maidenów, zatem nie dziwi mnie ten wybór Wink .
Tomash napisał(a):Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku

Tytuł tego artykułu mnie zabił Laughing
Mnie kolejny raz zabiła fotka, tym razem nasz reprezentant jest bardzo zamyślony - ciekawe dlaczego?

- Ramone - 09-01-2006

Kamael napisał(a):

Słyszałem ,że sponsorzy mieli na to wpływ (Ci co mieli ich karty).Co do samych zawodnuików to wielka szkoda Gdyż bardzo przydali by się w MU.

- Ghost_82 - 09-01-2006

balzac napisał(a):
interia.pl napisał(a):Choć Milę trenerzy zwykle wystawiali w drugiej linii, trener Beenhakker próbował go sprawdzić podczas treningów na lewej obronie. "Mogę i grać w defensywie, najważniejsze bym mógł w ogóle pojawić się na boisku" - podkreślił.
O kurwa Confusedhock:

W końcu czego się nie robi by grać Big Grin Przypuszczam, że na pozycje bramkarza też by się zgodził Big Grin

- Tomash - 09-02-2006

no ciekawe co też ciekawego dzisiaj pokażą nasze ciotunie...

- Ramone - 09-02-2006

Tomash napisał(a):no ciekawe co też ciekawego dzisiaj pokażą nasze ciotunie...
Wg. mnie przegrają lub będzie remis,a jeśli jakimś cudem wygrają to strzelą tylko jedną bramkę.

- Wars - 09-02-2006

Ramone napisał(a):
Tomash napisał(a):no ciekawe co też ciekawego dzisiaj pokażą nasze ciotunie...
Wg. mnie przegrają lub będzie remis,a jeśli jakimś cudem wygrają to strzelą tylko jedną bramkę.
Czy Ty wiesz z kim my gramy? Nie myl Finów ze Szwedami czy Norwegami.. Byłbym bardzo zaskoczony, gdyby nasi nie wygrali.

- Ghost_82 - 09-02-2006

Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.

- Tomash - 09-02-2006

nasza reprezentacja jest zdolna do wszystkiego Laughing

Skład:

Dudek - Wasilewski, Głowacki, Bąk, Żewłakow - Błaszczykowski, Szymkowiak, Radomski, Krzynówek - Żurawski, Frankowski