-
Dechri - 03-15-2005
no ja też chciałem wnieść zanim ochrona nie oznajmiła że będzie przeszukiwać

i trzeba było wypic cały zapas na prędko przed wejściem hehe
-
fethora - 03-18-2005
xxx
-
Pandora - 03-18-2005
fethora napisał(a):A ja się tak cieszę zawsze przed tym macankiem przez ochroniarzy... ale ostatnio mnie nie macają, hi hi...
Buuuu.... 
Ja się ostatnio wykłócałam z ochroniarzem na Rammsteinie. Z lekka mnie wkurwiło, że tak dokładnie przeszukiwali, skoro 10000 ludzi wchodziło do Spodka przez 2 wejścia POJEDYNCZO i jeszcze byli na dłuższą chwilę zatrzymywani przez ochroniarzy, podczas gdy na scenie support (Apocalyptica) już dawno grał

Efekt był taki, ze z 10000 ludzi Apocalypticę zdąrzyło zobaczyć może 800 osób... Gratulacje dla organizatorów...
-
Dechri - 03-18-2005
fethora napisał(a):A ja się tak cieszę zawsze przed tym macankiem przez ochroniarzy... ale ostatnio mnie nie macają, hi hi...
Buuuu.... 
nie zrozum mnie źle .... ale pomyśl, może mają jakiś konkretny powód
-
hegemon88 - 03-18-2005
fethora napisał(a):A ja się tak cieszę zawsze przed tym macankiem przez ochroniarzy...
No, a jakbys chodzila na koncerty Satyricon to dopiero bylabys byla zadowalona.
-
Tomash - 03-18-2005
Buuuu.... 
Bo jest taki przepis, że kobiete może "macać" tylko kobieta, a faceta facet...
-
fethora - 03-19-2005
xxx
-
fethora - 03-19-2005
xxx
-
QuicXerfer - 03-25-2005
Tomash wiesz nie bendę drązył twojej orjentacji ale tak na marginesie TO TY MACASZ FACETÓW NA KONCERTACH ??

łoo

hock:
-
QuicXerfer - 03-25-2005
No kurwa chyba nie o moją babcię.
-
eddie - 03-25-2005
wersje studyjne zajebiste

, ale wolałbym iść na koncert zespołu Voyager albo Shazzy

... ogólnie to muza fajna jak nie ma starych i jak przyjdą kumpele Nitka i Iga
osobiście wolę coś typu Cradle of Filth
-
Alsvartr - 03-25-2005
eddie napisał(a):, ale wolałbym iść na koncert zespołu Voyager albo Shazzy 
To zajebiście masz
-
Acrid - 09-05-2005
Ogladal ktos najnowszy teledysk? Oczywiscie do pobrania z oficjalnej strony, jak wrazenia, ogolny efekt? ;)
IMHO, nie wyglada zle, w porownaniu z niektorymi clipami ktore mozna obejrzec na vivie czy mtv nawet dobrze ;)
-
Elvis - 09-05-2005
A widziałem, sprawnie zrealizowany, chociaż można oczopląsu dostać przy oglądaniu.
To chyba ta ocenzurowana wersja, czy tak?
-
Hukeram - 09-05-2005
SML napisał(a):Tak pomyśleli, ale nie o fanach a o kasie. Ruszyła sie w nich naturalna potrzeba.. zarobienia. Chociaż szczerze mówiac jakbym miał okazje to też bym robił muzke i myślą, ze kiedyś dostane za to pieniadze. Tylko od raz obranej ideologi ciezko odstapic. Zmieniłbys sie tak z dnai na dzień?
Och, och, juz nie narzekaj, plyty maja stosunkowo tanie jak na polskie standardy ;p. Zreszta, kazdy czlowiek jesli ma okazje zarobic w sposob odpowiadajacy mu moralnie to to robi, normalne.