-
IstnyKurwaRomantyk - 01-16-2007
Od niedawna moj kumpel sciaga filmy, ktore na horror.com.pl dostaja ocene 1/10
Ostatnio obejrzelismy to:
http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=834
Zajebiste sa akcje w tym filmie, np. szkieletor zestrzeliwuje drewniana strzala helikopter, albo Pani Snajper napierdala seriami z karabinu
-
Kuman666 - 01-28-2007
Znaki
But Manitou
te kały z big brotherami
-
Kris-O - 04-05-2007
Gówno z big brothera i Saved-film o dziewczynie, która daje chłopakowi, bo miała wizje z Jezusem, który jej tak kazał...żałosny i durny film.
-
the Beast - 04-09-2007
Crossroads-dogonic marzenia, z britney speras w roli glownej, i to w dodatku po szwabsku- dalam sie namowic mlodszej kuzynce- ostrzegam, nie popelnijcie tego samego bledu,co ja, bo nie bedziecie mogli spac w nocy!
-
Przemek87 - 04-09-2007
Rocky i Łoś Superktoś
Ogóras
-
sylvicious - 04-09-2007
Kiepskich filmów to jest na tony, zwłaszcza "komedii".
Ostatnio widzialem trylogie polskich super produkcji: Nigdy w zyciu, Tylko Mnie Kochaj i Dlaczego Nie.
Okropne! Okropne! Okropne!
-
-Rene- - 04-10-2007
I było aż takie okropne, że musiałeś obejrzeć wszystkie trzy. Ty niezaspokojony.
-
Corpseone - 07-26-2007
Myślę, ze którys z amerykańskich filmów typu świat jest zagrożony i tylko jeden człowiek może uratować losy wszechświata. Wymiotować mi się chce na ten amerykański prometeizm.
-
Axel - 07-26-2007
Obejrzyjcie sobie "film" Job. To jest dopiero dno.
-
Sacred - 07-26-2007
nie pierdol bo właśnie że zajebisty jest!
-
Axel - 07-26-2007
Sklepanie kilku starych skeczy w jeden film bez fabuły jako takiej nazywasz zajebistym ?
-
Corpseone - 07-26-2007
A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.
-
Sacred - 07-31-2007
Axel napisał(a):Sklepanie kilku starych skeczy w jeden film bez fabuły jako takiej nazywasz zajebistym ?
tak właśnie. na tym filmie miałem non stop śmiechawe poza tym jest dużo dobrych tekstów. imo tego filmu nie powinno sie zaliczać do najżałośniejszych czy najgorszych.
Cytat:A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.
spodziewałem sie czegoś lepszego. Tym próbował zrobić z tego coś na styl prl-owskiej komedi ale mu nie wyszło. pewnie dlatego że czasy prl-u już dawno mineły.
-
Tomash - 07-31-2007
Corpseone napisał(a):ale i też niedorobiony i za długi.
nie inaczej, film na pewno nie jest zły, ale po pierwsze - faktycznie przydługawy, a po drugie wszyscy się psodziewali niewiadomo jakiej rewelacji, i stąd ten zawód.
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-31-2007
Axel napisał(a):Job
chujowy. jest tam jedna fajna scena - jak typ wychodzi z domu i widzi swojego malucha na dachu