-
Przemek87 - 07-26-2006
Do dupy z tymi włoskimi sądami. Jak kara to kara !!!!!! Byłoby zabawnie a tak to lipa. Pewnie w ostatniej chwili i juve przywrócą....i gdzie tu sprawiedliwość
PREMIERSHIP i ORANGE EKSTRAKLASA RULES !!!!!
8) 8) 8)
-
Ryhtyk - 07-27-2006
Przemek87 napisał(a):Do dupy z tymi włoskimi sądami. Jak kara to kara !!!!!! Byłoby zabawnie a tak to lipa. Pewnie w ostatniej chwili i juve przywrócą....i gdzie tu sprawiedliwość
Juventusu nie przywrócą, zamiast 30 punktów na starcie odejmą im bodajże 17, natomiast Lazio i Fiorentina są spowrotem w Serie A z 11 i 19 punktami karnymi.
-
Ghost_82 - 07-27-2006
Ktoś oglądał tą amatorszczyzne w wykonaniu Legii

Jak oni tak bedą grali, to nie wim czy w ogóle w UEFA cos zrobią, a juz nie myslać o 3 rundzie eliminacji do LM
-
KISIEL - 07-27-2006
"Nawet Chuck Norris nie wie dlaczego Rasiak gra w reprezentacji"
-
Przemek87 - 07-27-2006
No ale w Warszawie chyba rozwalą ten hafnarfjoerdur. Dzisiaj o 17.30 trzymamy kciuki z Zagłębie z mińsku
-
Ghost_82 - 07-27-2006
eeeeeeee kolejna parodia w wykonaniu naszych piłkarzy. Chyba kolejny rok w pucharach będzie zmarnowany. Licze jeszcze po cichu, ze Legia się weźmie w garść i zacznie grać jak przystało na mistrza Polski, no i jeszcze, że Wisła Kraków zacznie grać na dobrym poziomie.
-
Nevermore - 07-27-2006
Kto wytrwał do konca dzisiejszego meczu Zagłebia?
-
Kamael - 07-27-2006
Ja widziałem tylko ostatnich 10 minut, bo można było się spodziewać, że tak to będzie wyglądać, ale i ten czas był chyba za długi...
W niedzielę Zagłębie na rozpoczęcie sezonu przyjeżdża do mnie do Wodzisławia, aż już się boję, że ten mecz będzie wyglądać podobnie ;/.
-
Krzychun - 07-27-2006
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1362391,wiadomosc.html
-
Ghost_82 - 07-27-2006
Nevermore napisał(a):Kto wytrwał do konca dzisiejszego meczu Zagłebia?
Ja tylko pierwsza połowe, drugą spedziłem przy piwie w pizzerii
-
Przemek87 - 07-28-2006
Shachtar- Legia. Myślę że rywal w zasięgu. W grupie przecież już słabszych nie będzie
-
Ghost_82 - 07-28-2006
No kurwa, jak teraz nie wykorzystają tej szansy, to chyba przestane oglądać mecze :?
-
Kamael - 07-29-2006
Już to widzę, jak oni wygrywają z rywalem o budżecie wynoszącym ponad 84 mln dolarów ; ). Pewnie, że lepiej grać z Szachtarem, niż Arsenalem, czy Liveropoolem, ale tak, czy siak wielkich szans Legii nie daję. Co nie znaczy oczywiście, że nie będę im życzył awansu.
-
RamzeS - 07-29-2006
No właśnie,ja też nie rozumiem ,skąd ten optymizm.Toć liga ukraińska stoi przynajmniej o jeden poziom wyżej od naszej.
-
Ghost_82 - 07-29-2006
Kamael napisał(a):Już to widzę, jak oni wygrywają z rywalem o budżecie wynoszącym ponad 84 mln dolarów ; ). Pewnie, że lepiej grać z Szachtarem, niż Arsenalem, czy Liveropoolem, ale tak, czy siak wielkich szans Legii nie daję. Co nie znaczy oczywiście, że nie będę im życzył awansu.
Wysoki budżet nie musi wcale świadczyć o potędze klubu. Przecież w tym Szachtarze nie grają jakieś gwiazdy i nadzwyczjni piłkarze. Wiadomo, że Legia nie jest faworytem tego meczu, ale jest duża szansa na sprawienie niespodzianki i to duża szansa. Takiej szansy nie powinno sie zmarnować.