Forum Rockmetalshop
CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ? (/thread-czy-p%C5%82akali%C5%9Bcie-ju%C5%BC-przy-jaki%C5%9B-piosenkach)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- statekx - 10-22-2006

What the f... Rolleyes

- KISIEL - 10-22-2006

Nie ma niczego bardziej Krieg niż mażący się przy empechujce - "facet".

- IstnyKurwaRomantyk - 10-22-2006

A ty masz jakies mp3 na dysku?

- Wars - 10-22-2006

KISIEL napisał(a):Nie ma niczego bardziej Krieg niż mażący się przy empechujce - "facet".
Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.

- Sobota - 10-22-2006

Przypomniało mi się. Płacze na koncertach lao che, płyty nie są już tak mna nie wstrząsają ale też rypią mi banie.

- buubi - 10-22-2006

Uroniłem łze przy Starless Karmazynowego Króla

- balzac - 10-22-2006

Sobota napisał(a):Przypomniało mi się. Płacze na koncertach lao che, płyty nie są już tak mna nie wstrząsają ale też rypią mi banie.
'Kanały' w słuchawkach podczas wieczornego spaceru. Tekst mnie rozpierdala Wink .
Do tematu dodam jeszcze
Arrow Świetliki - Leżenie
Arrow Joy Division - Decades
Arrow The Doors - People Are Strange

..i sie przyznałem Wink

Nie zawracaj dupy, nie stój boso z kosą,
przecież nie ucieknę, nogi już nie niosą

- KISIEL - 10-27-2006

warsadal napisał(a):Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.
A to już Twoja i paru innych ziomków broszka. Tongue

- Wars - 10-27-2006

KISIEL napisał(a):
warsadal napisał(a):Wiadomo, w końcu uber-męskim jest tylko prężenie się na forum internetowym i zgrywanie twardziela.
A to już Twoja i paru innych ziomków broszka. Tongue
Chwilę Ci to zajęło, ale warto było czekać.

- KISIEL - 10-27-2006

Nie jestem moderatorem, aby siedzieć 24 na dobę na jakimś cieciowatym forum Surprised A że warto było czekać to oczywiste - niecodziennie można się jakiejś prawdy o sobie dowiedzieć. EOT

- Tenshirock - 10-28-2006

hmmm... co do płakanoie przy piosenkach to zdarza mi sie to ale żadko zgadzam się z asertis przy HIM mozna sie popłakać ale trzeba sie wsłuchac mnie rozbroiło "The funeral of hearts" "gone with the sin" i "Endless Dark" a co do popłakania się ze smiechu to chyba NRM- "Tri Carapachi" Confusedhock:

- balzac - 10-28-2006

Tenshirock napisał(a):a co do popłakania się ze smiechu to chyba NRM- "Tri Carapachi" Confusedhock:
Хэй ла-ла-ла-лай,
Ты не чакай, сюрпрызаў ня будзе.
Хэй ла-ла-ла-лай,
Ты не чакай, ты не чакай.
Świetny kawałek Smile . Traktuje ich zupełnie poważnie Wink

- Prisca - 10-28-2006

Płakałam przy piosence Jasona Wade'a - You belong to me. Wykonywał ją mój kumpel, tym samym zakańczając kolejny etap w życiu. Może dlatego wywarła na mnie takie wrażanie.

balzac, z ciekawości przesłuchałam te 3 piosenki, słuchałam akurat późną nocą, gdy wokół panowała cisza, no i cóż chyba nie musze opisywać uczuć.
A tak na marginesie, skoro lubisz wieczorne spacery posłcuhaj Capercaillie - Ailein Duinn . Jak nie znajdziesz, moge podesłać. Często przy niej odpływam spacerując wieczorną porą.

- Wars - 10-28-2006

Tenshirock napisał(a):"Tri Carapachi" Confusedhock:
A znasz rosyjski? Wiesz o czym on śpiewa?

- Necro Desecrator - 10-28-2006

Tenshirock napisał(a):zgadzam się z asertis przy HIM mozna sie popłakać ale trzeba sie wsłuchac mnie rozbroiło "The funeral of hearts" "gone with the sin" i "Endless Dark"

Ze mno jest to samo! Ale masz racje,tzeba sie wsłuchac