-
Yogurt - 05-29-2006
piotreek7 napisał(a):ambitniej Ironi, Manowar

hock:
-
Ola :) - 07-13-2006
u mnie się zaczęło od Gunsów,a dokładniej os usłyszenia solówki gitarowej w November rain

chciałam się przed rodzicami popaisać jakiej to ja muzyki nie słucham (a prawda była taka,że czekałam na jakąś starsza piosenkę Madonny

)no i jak zobaczyli to musiałam siedzieć do końca programu i tak mnie wciągnęło
-
Black Princess - 11-06-2006
A u mnie zaczęło się od Dżemu

, do dziś jedenego z moich ulubionych zespołów. Potem przyszła Metallica, Iron Maiden, SOAD Nirvana(której dziś już nie bardzo trawię) następnie Guns'n'roses, Led Zeppelin, Queens, wreszcie Coma, Republika Opeth, Therion, Korn, Apocalyptica, Behemoth...
-
Otter - 11-06-2006
Metallica, album Reload, pierwszy raz widziałem teledysk do Memory Remains
Później Monster Magnet i dalej to już poleciało
-
equimanthorn - 11-08-2006
byli Bitelsi i ONA... dawno dawno temu..
-
agapeace - 12-13-2006
Oczywiście, że Queen i jedyny w całej galaktyce wokal Freddiego!! Chociaż też nasz polski Dżem i Perfect dzięki rodzince.... Peace 8)
-
Angel_of_darkness - 12-22-2006
U mnie... Zaczęło się od Linkin Park, Evanescence... ;P Potem Slipknot, Korn... Metallica, SOAD i Nirvana ;D
Nagle kiedyś spodobało mi się ACDC oraz Pink Floyd i od tego czasu zainteresowałam się płytami tatusia
I ogólnie starszymi kawałkami.. 8)
A dziś... uu xD
-
Necro Desecrator - 12-22-2006
coś sporo prowokatorów w tym topicu...
-
XdkyX - 12-22-2006
jezeli chodzi o hardknur to od "ja i ty" coalition ze skladanki shinga, a potem "kill depression" aprila i sie wciagnalem
-
Sir Skaj - 12-22-2006
Ja zaczalem od Rammsteina. Pozniej Nightwish. A dalej to sie juz potoczylo
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-22-2006
w ktora strone sie potoczylo?
-
Danzig - 12-22-2006
chyba stanęło ...
-
Sir Skaj - 12-22-2006
w dobra mysle -> Vader, Pink Floyd, Scorpions, Iron Maiden...
-
TerrOrizeR - 02-16-2007
Uuuuu....kiedy to było.Pamiętam wytarte do granic wytrzymałości dziny tak wąskie że nieraz trzeba było w nich kimać bo ni chuja nie dało się zdjąć,przykusa katana,białe adasie....w głośnikach leciały wtedy takie hordy jak: Sodom,Kreator,Venom,Metallica,Testament,Slayer i wiele innych.Takie to były początki w latach 80-tych,kurwa jak sobie człowiek przypomina tamte klimaty to się łza w oku kręci.
Thrash and Beer Till Death!!!!!!!
-
jankier - 02-16-2007
w moim wypadku to był chyba standard jak na połowe lat 90-tych. zacząłem od nirvany podebranej od starszej siostry. potem metallica i kult od brata trochę młodszego od siostry i poszło dalej samo wszystko w strone metalu, gotyku i wszelkiego hardcoru. fajnie się to wszystko wspomina...