Forum Rockmetalshop
NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ (/thread-nowe-forum-o-tematyce-gotyckiej)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- hier_kommt_die_sonne - 02-20-2005

kurde, czemu wcześniej na to nie wpadłamn....

Ktoś na forum MW napisał:

"Nie znam sie zbyt dobrze na tych lewackich subkulturach.Nie wiem w sumie, czy dlugie wlosy nosi punk, czy hipis, czy jneszcze cos innego. Mnie oni wszyscy sie kojarza z brudem, niechlujstwem i nierobstwem. Kompletnie nie zalezy im na dobru Polski. "

- Valhalla - 02-23-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):kurde, czemu wcześniej na to nie wpadłamn....

Ktoś na forum MW napisał:

"Nie znam sie zbyt dobrze na tych lewackich subkulturach.Nie wiem w sumie, czy dlugie wlosy nosi punk, czy hipis, czy jneszcze cos innego. Mnie oni wszyscy sie kojarza z brudem, niechlujstwem i nierobstwem. Kompletnie nie zalezy im na dobru Polski. "
zajebiste Big Grin szczegolnie to ostatnie zdanie Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 02-23-2005

Ktoś na forum MW napisał(a):Stalowowolskie koło Młodzieży Wszechpolskiej jest coraz bardziej rozpowszechnione zarówno w kręgach medialnych naszej miejscowości jak również w życiu codziennym i społecznym.

Aby jednak każdy wiedział, ze działamy czynnie, a Wielka Polska jest naszym celem postanowiliśmy przeprowadzić akcje reklamową w naszym powiecie.

Chcemy aby o nas wiedziano, słyszano i aby nikt w niedalekiej przyszłości nie powiedział :"Nie wiem, co to jest Młodzież Wszechpolska". Dlatego zastosowaliśmy skuteczny sposób reklamy, którym są "Vlepki". Zamówiliśmy ich na razie kilka tysięcy. Promują one nasze stalowowolskie koło, jak i cała organizację.
Akcja ta ma na celu ułatwienie dostępu do nas i poznanie od innej strony niż kreują nas niektóre media. Wówczas młodzież naszego miasta będzie zachęcona do działania dla Polski, w Polsce, z Polską... Każdy człowiek widząc vlepkę w miejscach publicznych, częstego użytku, będzie wiedział, że to organizacja prężna, zjednoczona, narodowa i działająca dla dobra narodu.

Akcję promowania MW w Stalowej Woli oraz w całym Okręgu Podkarpackim rozpoczynamy już w lutym. Proponujemy, by nie tylko nasz region został w ten sposób rozreklamowany. Zapraszamy do współpracy wszystkie chętne okręgi i koła w Polsce. Bądźmy wszędzie.

Vlepki mają rozmiar 5x5 cm
Na razie dostępne sa 4 wzory (jeden koło Stalowa Wola)

Laughing Laughing Laughing Laughing

Jak chcecie mogę kilka innych fajowych podrzucić =]

- Pandora - 02-23-2005

Muszę posunąć ten pomysł z vlepkami babciom z parafialnego koła różańcowego Big Grin

- madpuchatek - 02-23-2005

Ja bym im wlepił mandat za zaśmiecanie ulicy Laughing

- The_hanged_man - 02-23-2005

Na gothic zarejestrowałem sie juz w zeszłym roku. Nie ma po co jaj sobie robić robic z tego forum bo jest całkiem dobre.

- Aeroth - 02-23-2005

na gothic mam konto chyba od poprzedniego Marca.

- lucretia - 03-03-2005

Nienawidzę, nie znoszę, nie trawię gotyku.

- #Darkness# - 03-06-2005

nawet się nie resejstruje...to forum to jakaś zabawna pomyłka szpiega... Laughing

- Lech - 03-27-2005

ludzie! co dzieje sie z gotami? zawsze uwazalem osoby(a przynajmniej wiekszosc) reprezentujace ten nurt za ludzi ktorzy maja lepiej poukladane...a Tu wchodze na to badziewne forum i wyjsc z podziwu nie moge co za debile i poje...by tam siedza! "Skapany w melancholijnym odorze fekaliow..."- temat jednego z postow Confusedhock: jest takich wiecej, szczegolnie w najsmieszniejszym dziale o "gotyckim" seksie gdzie pewnie polowa forumowiczow ma 15 lat i sa kompletnie niewyzytymi, bezmozgimi debilami! jesli takie forum ma ksztaltowac poglady na temat gotyku to lepiej je czym predzej zbojkotowac, poki jeszcze nie jest dobrze znane! w sumie mozna niezle sie posmiac, ale lepiej je usunac bo ksztaltuje ono obraz gotow, o zgrozo, o jeszcze nizszym potencjale intelektualnym od dresiarstwa(w niektorych przypadkach oczywiscie)! Zaorac! Mad Mad Mad

- Tuomasss - 03-27-2005

Te forum to ściema była. Ludzie se tam jaja robili... Ale przyzanm że w pewnej chwili myślałem, że to na poważnie... Big Grin

- Lech - 03-27-2005

sory, ale nie czytalem calego tematu wiec napisalem to po pierwszych wrazeniach...cos mi nie pasowalo w tych po...nych topicach, ale mysle sobie: no coz, moze tacy debile tez sie zdarzaja Wink i dalem sie nabrac Smile jak dla mnie perfect strona i jestem za utworzeniem podobnej tyle ze swiezej, tak dla niepoznaki Laughing

- hier_kommt_die_sonne - 03-29-2005

Taka juz dawno powstała, gdzieś tam na SoR maja do niej link.

- aXe Rose - 03-29-2005

Ale tylko taka tru-elita jak My może ten link znaleźć Smile pierwszy lepszy goth z ulicy nie ma wstępu do Chatki Wink

- hier_kommt_die_sonne - 03-29-2005

Ja tam sie nawet zarejestrowałam, ae jakoś mi się już znudziło to... Nie byłam tam od bardzo dawna i jakoś mi sie nie chce zaglądac Tongue