Forum Rockmetalshop
HORRORY - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: HORRORY (/thread-horrory)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- Barnej666 - 12-11-2010

Natomiast polecam film: Czwarty Stopień, nie jest to horror, lecz taki lekki thiller. Ale za to ciekawy i na pewno po obejrzeniu będziesz się zastanawiać czy wierzyć w to wszystko czy nie.

- Groźny-Woźny666 - 04-22-2011

fakt "Czwarty stopień" jest świetny, ale mnie najbardziej przestraszyły obie części "Paranormal Activity" polecam (tylko przygotujcie zapas pieluch Big Grin )

- jankier - 04-24-2011

dla mnie oba (czwarty stopień, paranormal activity) były niezłe, ale bez rewelacji. 7/10 to najwyższa ocena na jaka zasługują. paranormal activity 2 nie trzyma się kupy. nie daje mi spokoju sprawa diane z jedynki. dla mnie to typowy skok na kasę za pomocą kontynuacji, choć pod tym względem nic nie przebije rec2

Barnej666 napisał(a):na pewno po obejrzeniu będziesz się zastanawiać czy wierzyć w to wszystko czy nie
wierzyć w prawdziwość takich filmów, to jak wierzyć, że harry potter jest na faktach

- blackcat77 - 04-26-2011

dobry horror to horror bez elementów s-f , teraz mało jest takich filmów dlatego lubiłem kiedyś adaptacje książek Edgara Allana Poe może dla niektórych wydadzą się one śmieszne ,ale każdy lubi to co lubi

RE: HORRORY - Jeff Williams - 09-02-2011

Lubię oglądać horrorów, takich jak "Straszny film", "Shark Night" i tak dalej, I cienki zegarek k horror może dać mi więcej śmiały, hehe.Tongue

RE: HORRORY - jankier - 09-02-2011

mam nieodparte wrażenie, że jesteś po lobotomii

RE: - Barnej666 - 10-02-2011

(04-24-2011, 10:47 PM)jankier napisał(a):  choć pod tym względem nic nie przebije rec2

Widziałeś już trailer do Rec 3?

RE: HORRORY - jankier - 10-04-2011

może być całkiem spoko, ale dwójka też się tak zapowiadała

a propo takich klimatów. death valley. nowy serial od mtv. głupi, wręcz debilny humor, kiepskie efekty, ale o dziwo ogląda się z przyjemnością

RE: HORRORY - Valhalla - 10-17-2011

a z filmów coś ciekawego widziałeś??
bo nie mam czasu na kolejny serial Tongue

RE: HORRORY - czarnykruk - 10-17-2011

(09-02-2011, 08:29 AM)Jeff Williams napisał(a):  Lubię oglądać horrorów, takich jak "Straszny film", "Shark Night" i tak dalej, I cienki zegarek k horror może dać mi więcej śmiały, hehe.Tongue
Po pierwsze, przetłumacz to z dialektu specjalnej troski na polski; po drugie jeśli to są dla ciebie horrory, to nie chce myśleć, co nazywasz bajką dla dzieci.

RE: HORRORY - Barnej666 - 10-19-2011

(10-04-2011, 11:49 AM)jankier napisał(a):  może być całkiem spoko, ale dwójka też się tak zapowiadała

a propo takich klimatów. death valley. nowy serial od mtv. głupi, wręcz debilny humor, kiepskie efekty, ale o dziwo ogląda się z przyjemnością

No mam nadzieję, że trójki nie zjebią zbytnio.

A co do tego serialu, to może kiedyś obejrzę. Smile
Na razie zabieram się za serial - The Walking Dead.

RE: HORRORY - jankier - 10-20-2011

(10-17-2011, 02:06 PM)Valhalla napisał(a):  a z filmów coś ciekawego widziałeś??

z tego co widziałem przez ostatnie pół roku, to tylko the rite mogę polecić

RE: HORRORY - Valhalla - 10-20-2011

Rytuał już oglądałam ponad 2msc temu Wink całkiem spoko, ale nadal czekam na jakiś bardzo dobry horror Smile Z ostatnich co widziałam to jeszcze Shelter (Inkarnacja) całkiem mi się podobał.

RE: HORRORY - Valhalla - 10-22-2011

Przypomniało mi się, jeszcze całkiem dobry jest Naznaczony (Insidious) z Patrickiem Wilsonem (:

RE: HORRORY - jankier - 10-23-2011

devil. wczoraj se obejrzałem. 7/10 jak dla mnie