-
Barnej666 - 12-11-2010
Natomiast polecam film: Czwarty Stopień, nie jest to horror, lecz taki lekki thiller. Ale za to ciekawy i na pewno po obejrzeniu będziesz się zastanawiać czy wierzyć w to wszystko czy nie.
-
Groźny-Woźny666 - 04-22-2011
fakt "Czwarty stopień" jest świetny, ale mnie najbardziej przestraszyły obie części "Paranormal Activity" polecam (tylko przygotujcie zapas pieluch

)
-
jankier - 04-24-2011
dla mnie oba (czwarty stopień, paranormal activity) były niezłe, ale bez rewelacji. 7/10 to najwyższa ocena na jaka zasługują. paranormal activity 2 nie trzyma się kupy. nie daje mi spokoju sprawa diane z jedynki. dla mnie to typowy skok na kasę za pomocą kontynuacji, choć pod tym względem nic nie przebije rec2
Barnej666 napisał(a):na pewno po obejrzeniu będziesz się zastanawiać czy wierzyć w to wszystko czy nie
wierzyć w prawdziwość takich filmów, to jak wierzyć, że harry potter jest na faktach
-
blackcat77 - 04-26-2011
dobry horror to horror bez elementów s-f , teraz mało jest takich filmów dlatego lubiłem kiedyś adaptacje książek Edgara Allana Poe może dla niektórych wydadzą się one śmieszne ,ale każdy lubi to co lubi
RE: HORRORY -
Jeff Williams - 09-02-2011
Lubię oglądać horrorów, takich jak "Straszny film", "Shark Night" i tak dalej, I cienki zegarek k horror może dać mi więcej śmiały, hehe.
jankier - 09-02-2011
mam nieodparte wrażenie, że jesteś po lobotomii
RE: -
Barnej666 - 10-02-2011
(04-24-2011, 10:47 PM)jankier napisał(a): choć pod tym względem nic nie przebije rec2
Widziałeś już trailer do Rec 3?
jankier - 10-04-2011
może być całkiem spoko, ale dwójka też się tak zapowiadała
a propo takich klimatów. death valley. nowy serial od mtv. głupi, wręcz debilny humor, kiepskie efekty, ale o dziwo ogląda się z przyjemnością
Valhalla - 10-17-2011
a z filmów coś ciekawego widziałeś??
bo nie mam czasu na kolejny serial
czarnykruk - 10-17-2011
(09-02-2011, 08:29 AM)Jeff Williams napisał(a): Lubię oglądać horrorów, takich jak "Straszny film", "Shark Night" i tak dalej, I cienki zegarek k horror może dać mi więcej śmiały, hehe.
Po pierwsze, przetłumacz to z dialektu specjalnej troski na polski; po drugie jeśli to są dla ciebie horrory, to nie chce myśleć, co nazywasz bajką dla dzieci.
Barnej666 - 10-19-2011
(10-04-2011, 11:49 AM)jankier napisał(a): może być całkiem spoko, ale dwójka też się tak zapowiadała
a propo takich klimatów. death valley. nowy serial od mtv. głupi, wręcz debilny humor, kiepskie efekty, ale o dziwo ogląda się z przyjemnością
No mam nadzieję, że trójki nie zjebią zbytnio.
A co do tego serialu, to może kiedyś obejrzę.

Na razie zabieram się za serial - The Walking Dead.
jankier - 10-20-2011
(10-17-2011, 02:06 PM)Valhalla napisał(a): a z filmów coś ciekawego widziałeś??
z tego co widziałem przez ostatnie pół roku, to tylko the rite mogę polecić
Valhalla - 10-20-2011
Rytuał już oglądałam ponad 2msc temu

całkiem spoko, ale nadal czekam na jakiś bardzo dobry horror

Z ostatnich co widziałam to jeszcze Shelter (Inkarnacja) całkiem mi się podobał.
Valhalla - 10-22-2011
Przypomniało mi się, jeszcze całkiem dobry jest Naznaczony (Insidious) z Patrickiem Wilsonem (:
jankier - 10-23-2011
devil. wczoraj se obejrzałem. 7/10 jak dla mnie