Forum Rockmetalshop
Zdjęcia dziewczyn - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Zdjęcia dziewczyn (/thread-zdj%C4%99cia-dziewczyn)

- Necro Desecrator - 02-21-2008

To jest ktoś taki jak ty.

- Książę - 02-21-2008

no to jak znasz swoje miejsce to wypierdalaj spać w nogach

a tak serio, to nie chce mi sie tracic cennego czasu na tlumaczenie terminu oczywistego, choć instynktownego. NIe ma on dla mnie w zadnym wypadku wydzwieku pejoratywnego, wrecz przeciwnie. Uzywam go tutaj dla potrzeb forumowego folkloru

- Książę - 02-21-2008

Co nie jest nadal odpowiedzią na moje pytanie, tylko pierdoleniem które doskonale sie przyjmuje zapewne na wydziale filozofii.
Ale tak sie składa że to forum o specyficznym folklorze i póki co tracisz od trzech lat cenny czas na dyskusje o niczym, najczęściej jednak w tonie pejoratywnym.

Książę napisał(a):Co nie jest nadal odpowiedzią na moje pytanie, tylko pierdoleniem które doskonale sie przyjmuje zapewne na wydziale filozofii

Nie wiem kurwa, cos sobie ze Stevenem Segalem zapodaj. A, i nie studiuję już filozofii bo obecny poziom tego kierunku na socjalistycznej uczelni obraża inteligencję kazdego, kto nie jest podczłowiekiem

Książę napisał(a):Ale tak sie składa że to forum o specyficznym folklorze i póki co tracisz od trzech lat cenny czas na dyskusje o niczym, najczęściej jednak w tonie pejoratywnym.

tak, masz rację.

- Książę - 02-21-2008

Necro Desecrator napisał(a):cos sobie ze Stevenem Segalem zapodaj
pszesz to gruby kutas

Necro Desecrator napisał(a):A, i nie studiuję już filozofii bo obecny poziom tego kierunku na socjalistycznej uczelni obraża inteligencję kazdego, kto nie jest podczłowiekiem
nie wiem, nie jestem humanistą raczej

Książę napisał(a):nie jestem humanistą raczej

i to akurat plus dla ciebie. W ogole, powinno sie zaorać tzw. humanistow. PRzecietny polski przedstawiciel tej grupy tym sie różni od ,,umysłu scislego", ze jest skrajnym ignorantem nieznajacym tabliczki mnozenia, charakteryzującym się ślamazarnością myślenia i oślim wyrazem twarzy, gdy zmierzyc sie trzeba z zadaniem choc troche trudniejszym niz zerzniecie czegos z Wikipedii.

- Książę - 02-21-2008

tak samo jak przeciętny student filozofii to pretensjonalny dureń używający mnóstwa tzw trudnych wyrazów i chwalący się swoim intelektem, szerokością horyzontów i wyrobionym zdaniem na każdy temat

No wlasnie gowno prawda, stereotyp od jakiegos czasu nieaktualny. Obecnie PRZECIETNY( nie mowie ze kazdy) student filozofii wozi sie samym faktem, ze jest studentem takiego wydzialu i nic ponad to. JEst tak głupi i nieoczytany, ze unika wszelkich rozmow wykraczajacych poza imprezowanie, bo zwyczajnie wychodzi momentalnie na skonczonego kretyna. Oczywiscie, chcialby byc zorientowanym i uzywac trudnych słow, problem polega jednak na tym, ze nie zna ani jednego,a nawet jesli, to samo slowo, bez jego znaczenia, wiec wali na ,,chybil-trafil" - a nuz rozmowca jest równie głupi...
Wiem co mowie.

- Książę - 02-21-2008

być może, faktycznie ja wszelkie moje kontakty z potencjalnymi przyszłymi "filozofami" uciąłem kilka lat temu, bo to generalnie nieprzesiana i niegrabiona banda chuja

dlatego ZAWISNĄ OSTATNI !!!!!

- Książę - 02-21-2008

to teraz już nie jesteś studentem filozofii? to jakim cudem chcesz rwać laski na intelektualistę?

Ale jestem jeszcze studentem historii wiec luz Angry

- Książę - 02-21-2008

no ale teraz to możesz tylko rwać na kujona

- Zoltan - 02-21-2008

chyba farta