Forum Rockmetalshop
Piłka nozna - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Piłka nozna (/thread-pi%C5%82ka-nozna)

- Ambivalent - 06-09-2006

\m/ Do boju POLSKO !!

- Kamael - 06-09-2006

Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D. Już się nie mogę doczekać pierwszego meczu. Ostatnie pieniądze czas postawić na betandwin.com i mistrzostwa dla mnie mogą się zacząć ;].

- balzac - 06-09-2006

Polska wygra 3-1 z Ekwadorem. Rasiak jedną bramkę strzeli Wink

- Tuomasss - 06-09-2006

balzac napisał(a):Polska wygra 3-1 z Ekwadorem. Rasiak jedną bramkę strzeli Wink

Oby, zaraza, oby, bo ja nie chce sobie pierwszego od dłuższego czasu piwa łzami dziś rozwodnić. Wink

- Acrid - 06-09-2006

Tomash: remake Sensible Soccer juz wylazl, grales moze? Ja wlasnie sciagam demko, ale zapewne nie bedzie juz takie fajne jak zwyczajny SWOS ;)

Link do filemirros i demka Sensible

- Ramone - 06-09-2006

Moim zdaniem z Ekwadorem albo wygramy 2:1 albo zremisujemy...nie zdziwię się jak Niemcy przegrają z Kostaryką...

- Wars - 06-09-2006

Kamael napisał(a):Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D
Gdzieżeś to dostał, choloro jedna? ;D Ja byłem w kiosku o 6:30 i wszystkie były już wyprzedane. Niegdzie w Poznaniu nie można było dostać Przeglądu nawet w Empiku >Undecided

- Nevermore - 06-09-2006

Ramone napisał(a):Moim zdaniem z Ekwadorem albo wygramy 2:1 albo zremisujemy...nie zdziwię się jak Niemcy przegrają z Kostaryką...

dokładnie tak samo myśle Tongue

- buubi - 06-09-2006

Lepioej żeby Niemcy wygrali z Kostaryką (najlepiej nisko). Gdyby stracili z nią punkty to będą gryżć ziemię w meczu z nami a to nie wróży nic dobrego. Tak ze pierwszy i oby ostatni raz w zyciu kibicuję dziś Niemcom.

BTW. Objechałem dziś 20 kiosków około 9.00 i Przegladu w żadnym nie było Evil or Very Mad

- Acrid - 06-09-2006

Kamael napisał(a):Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D

Haha, moja tez wisi! ;D Tyle, ze ja mialem z "Dziennika Zachodniego" ;) Jako, ze pod blokiem mam market a mieszkam na 8 pietrze, ladnie powiewa i wszyscy sie gapia ;D luzerzy jedni :P

- Tomash - 06-09-2006

No i jak sie podoba? Całkiem nieźle jak na razie, cuda sie dzieją - Niemców da sie ogladać Laughing ale sądze że Kostaryka jeszcze powalczy, poza tym niemiecka obrona jest solidna inaczej, skoro taki "junior" jak Wanchope ogrywa ich jak chce...

- balzac - 06-09-2006

Niezły mecz był. Niemcy całkiem nieźle wypadli. Mam nadzieje, że po tym meczu nasze "Orły" nie zlekceważą Kostaryki Wink
Coś czuje, że to dobry mundial będzie. Big Grin

- Tomash - 06-09-2006

Zawsze powtarzam że dryuzyny a Ameryki Pd i środkowej są bez wyjątku bardzo dobre. Tyle że naszym mędrcom - kibicom wydaje się inaczej, bo myslą że tylko zawodnicy grający w Europie są cool(myślałem że sie poskładam ze smiechu jak w tym temacie przeczytałem że liga Argentyńska jest słaba), przecież tamtejsze kluby, przy budżetach setki razy niższych od klubów angielskich, hiszpańskich czy włoskich mogłyby z nimi spokojnie rywalizować, czego dowodem wyniki pucharu interkontynentalnego, czy jedynych jak do tej pory mistrzostw świata klubów.

- Tomash - 06-09-2006

Artur Boruc - Marcin Baszczyński, Mariusz Jop, Jacek Bąk, Michał Żewłakow - Euzebiusz Smolarek, Radosław Sobolewski, Mirosław Szymkowiak, Arkadiusz Radomski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski

Grzesia nie ma Laughing

- Tomash - 06-09-2006

To sie po prostu kurwa nie dzieje... jak to jest możliwe że jakis mierzący 90 cm bambus wygrywa pojedynek główkowy z naszymi obrońcami Crying or Very Sad