-
gabrysia - 03-05-2005
A co powiecie na płyte koncertową "Live in Texas"? Widział ktoś ten koncert? Ja tak i powiem szczerze, że mi się podoba

Zwłaszcza "By myself" i "With you" w wykonaniu na żywca brzmią super
-
velvetova - 03-05-2005
gabrysia napisał(a):A co powiecie na płyte koncertową "Live in Texas"? Widział ktoś ten koncert? Ja tak i powiem szczerze, że mi się podoba
ja sluchalam tej plytki od kumpla...koncertu nie widzialam ale widzialam inny ich koncert...hmmm..w sumie moze byc...moja ulubiona piosenka byl "remix" "pushing me away"
-
Slayerd - 03-05-2005
gabrysia napisał(a):A co powiecie na płyte koncertową "Live in Texas"? Widział ktoś ten koncert? Ja tak i powiem szczerze, że mi się podoba
Widziałem, podobało m i się zwłaszcza jak gitarzysta plunął w publikę
-
_Dark_ - 03-05-2005
Tyle, że w "Meteorze" wsadzili to "Nobody's Listening" i to cholerne "joł"
Swoją drogą... sarkazm jest udany...
Nobody can listening this!
-
Rumian - 03-05-2005
tiaaaa LP sluchalem i nawet mi sie podobal ... kiedys ;d ale jak dla mnie to oni i ten caly (no prawie caly) nurt zwany numetalem to komercja!... slyszal ktos plyte LP i jay z? to jest hip hop a nie nawet cos co moze podawac sie za metal! ja wiem tyle kolesie leca na kase - grali muze gitarowa, czasem bylo nawet fajnie i rockowo a zobaczyli ze "modny" (bo po moich observacjach swiata otaczajacego mozna tak stwierdzic) jest hh wiec jakby przerzucili sie na niego
co do piosenek samego lp... niektore sa calkiem fajne
-
aXe Rose - 03-05-2005
Numb mi się podoba, bo w nim nikt nie rapuje...
Żeby było jasne - DOBRY rap trawię - np. Gangsta Paradise
- Anonymous - 03-05-2005
Rumian napisał(a):ale jak dla mnie to oni i ten caly (no prawie caly) nurt zwany numetalem to komercja!... slyszal ktos plyte LP i jay z? to jest hip hop a nie nawet cos co moze podawac sie za metal! ja wiem tyle kolesie leca na kase
zgadzam się. ten aswalt jest chyba popularniejszy niż oni, a nie mając kasy wpadli na pomysł nagrania wtórnie piosenki z nim na wokalu. akurat to sie chyba udało i pozery z LP mają na szersze spodnie czy złote łańcuchy
i oni śmią nazywać to swoje gówno metalem z przedrostkiem nu....
-
nowy - 03-06-2005
moim zdaniem zeszli na psy
zwrocili sie bardzie w strone hh zamiast wzmocnic muze i zrobic z tego prawdziy nu-metal
a nie rap core
-
Rumian - 03-06-2005
ale koles ten caly chester to tez ma nasrane we lbie.... koles pluje w publicznosc, zachowuje sie jakby byl conajmniej nadczlowiekiem i mysli ze jak ciagle zmienia kolor wlosow i ma czasem jerokeza na lbie to jest taki "zly"
btw wiecie ze kiedys w necie znalazlem (link ze strony lp) linkin part TV
- Anonymous - 03-06-2005
nowy napisał(a):moim zdaniem zeszli na psy
zwrocili sie bardzie w strone hh zamiast wzmocnic muze i zrobic z tego prawdziy nu-metal
a nie rap core
hmmm, tró nó poser metal, ołł jesss it's it
ciekawe
najlepiej jakby zakończyli działalność...
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 03-06-2005
To sie Demon .|. ciesz bo Chester chce opuscic zespol ...
-
deathless - 03-06-2005
ŁaaaŁ
Jakoś wątpie, żeby odszedł..
Nikłe szanse.
-
Rumian - 03-06-2005
taaa chester... kupil sobie nowa fure, chalupe zbudowal to moze odejsc z zespolu gratulacje za madra decyzje :] (LOL btw zajebiscie sa oni zgrani

) swoja droga jak odejdzie to widzi mi sie cos ze lp totalnie upodobni sie do limp bizkit tiaaa hh z podkladem gitarowym cos mi to jeszcze wieksza komercha pachnie

hmm lp nagralo plyte z jay z, lb kiedys piosenke jakas z eminemem korn z NAS'em i Durstem

ciekawe co dalej bedzie
tzw nu metal sux
Re: Hmmm -
velvetova - 03-06-2005
\\\ AlucarD /// napisał(a):ciesz bo Chester chce opuscic zespol ...
ponoc ma nagrac solowa plyte...a ja sie ciesze...bo koles ma fajny glos i sie marnuje w LP...mam nadzieje ze nagra dobry rockowy album...albo lepiej niech zalozy swoja kapele ktora bedzie grac "normalnego"rocka...w ktorej jego glos bedzie najwazniejszy a nie jakis rap...
-
nowy - 03-06-2005
DeMoN.|. napisał(a):[quote="nowy"]moim zdaniem zeszli na psy
a nie rap core
hmmm, tró nó poser metal, ołł jesss it's it
quote]
he?