-
Valhalla - 06-03-2006
ja mysle, ze z 2;1

jaka roznica zreszta? I tak w dupe dostaniemy ^^
-
Ghost_82 - 06-03-2006
Miejcie troche optymizmu

Może akurat nas zaskoczą
-
Ghost_82 - 06-03-2006
No prosze, jednak nas zaskoczyli

Dziś aż chciało sie ich oglądać

Nic tylko życzyć im dalszych takich spotkań
-
Kamael - 06-03-2006
Zaskoczyli mnie, bardzo mnie zaskoczyli. Naprawdę dobre spotkanie w ich wykonaniu, tyle, że Żurawski w ogóle nie pasuje do takiego ustawienia. Momentami miałem wrażenie, że gramy bez napastnika. Mimo wszystko nie wiem, czy nie warto się zastanowić nad pozostaniem przy takim ustawieniu (przy jeszcze pewnych poprawkach i korektach), bo Radomski z Sobolewskim dzisiaj spisywali się bezbłędnie.
Nie wiem, czy macie podobne odczucia, ale mnie dzisiaj cholernie drażnił Szymkowiak. Praktycznie same straty, niedokładne podania. Gra na jego pozycji nie polega na posyłaniu ciągle takich samych, w założeniu, kończących - prostopadłych podań. Nie wychodziło mu to i nie sprawdzało się z Kolumbią, nie sprawdziło się i dzisiaj. Czy to nie można choć raz rozciągnąć gry do boku, przerzucić ciężaru gry na drugą stronę?
-
Valhalla - 06-03-2006
widac w polskiej pilce nie mam co stawiac, bo tu nigdy nic nie wiadomo ^^
-
Kamael - 06-03-2006
To akurat wiadomo już od dawna ; ).
-
balzac - 06-03-2006
Valhalla napisał(a):ja mysle, ze z 2;1
pierwszy raz jej sie nie udalo trafić
-
Kamael - 06-04-2006
Panowie, przedwczesny mundial:
http://www.the-onion-bag.com/worldcup/index.php?page=heidi
;]
Jaka u Was kolejność?
U mnie finał: Czechy (wygrana) vs Trynidad
3 miejsce: Holandia
-
Axel - 06-04-2006
Kamael napisał(a):Panowie, przedwczesny mundial:
http://www.the-onion-bag.com/worldcup/index.php?page=heidi
;]
Jaka u Was kolejność?
U mnie finał: Czechy (wygrana) vs Trynidad
3 miejsce: Holandia
u mnie "You have selected Teresa Lourenco of Trinidad and Tobago as your world champion"
xDD
-
buubi - 06-04-2006
U mnie:
Ghana
Spain
Mexico
Ukraine
-
balzac - 06-04-2006
Cytat:W przedostatnim sprawdzianie przed niemieckimi Mistrzostwami Świata, reprezentacja narodowa Hiszpanii odniosła pewne zwycięstwo nad Egiptem 2:0 na Estadio Manuel Martinez Valero w Elche. Aby podkreślić dobrą formę Hiszpanów, warto wspomnieć, iż pod wodzą szkoleniowca Luisa Aragonesa, La Selección nie przegrała ostatnich 21 meczów, triumfując trzynastokrotnie i ośmiokrotnie remisując.
Wczoraj Iberowie zdecydowanie przeważali przez większą część pojedynku. Pierwsza bramka nadeszła w 14. minucie - po strzale Antonio Lopeza, niepewnie interweniował Essam Al Hadari, piąstkując futbolówkę przed siebie. W okolicach siódmego metra doskonale odnalazł się Raul, który dobitką trafił do siatki, zdobywając swego 43. gola w 94. meczu w barwach zespołu narodowego. Chciałoby się powiedzieć: nareszcie!
Po za tym wraca opcja Capello w MAdrycie

a także Mijatovicia jako dyrektora

.
-
Tomash - 06-04-2006
Wracając do wczorajszego meczu - chyba jest tak, że jak ja nie oglądam meczu, to nasi wygrywają, a jak oglądam to dostajemy

nie pierwszy raz sie to sprawdziło
-
balzac - 06-04-2006
Tomash napisał(a):Wracając do wczorajszego meczu - chyba jest tak, że jak ja nie oglądam meczu, to nasi wygrywają, a jak oglądam to dostajemy
W sumie tez nei oglądalem i wygrali
U mnie Chorwacja wygrała

druga Brazylia
3-4 Meksyk, Paragwaj
..ale fajna zabawa
-
RamzeS - 06-04-2006
Tomash napisał(a):Wracając do wczorajszego meczu - chyba jest tak, że jak ja nie oglądam meczu, to nasi wygrywają, a jak oglądam to dostajemy
W takim razie na czas mistrzostw świata masz zakaz zbliżania się do odbiornika TV :>
-
Valhalla - 06-04-2006
balzac napisał(a):Valhalla napisał(a):ja mysle, ze z 2;1
pierwszy raz jej sie nie udalo trafić

nie natrzasaj sie okej