Forum Rockmetalshop
AlucarD I Slayerd na moderatorow ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: AlucarD I Slayerd na moderatorow ?? (/thread-alucard-i-slayerd-na-moderatorow)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Pandora - 03-22-2005

Konkurs w piciu?! I nikt mi nie powiedział??!!

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-22-2005

Wiesz ... Chlopaki baly sie konkurencji Big Grin.
To co Pandora moze zrobimy zawody. Ja bede w druzynie z toba a Slayerd z Demonem. ( Trzeba rozdzialic pare Demon - Pandora bo na nich mocnych nie ma Big Grin ). Jakos tam ustawimy reszte ludzi z naszego sztabu wyborczego i zrobimy sobie ostre competition Big Grin. Zwycieza ten kto w oststnim pojedynku utrzyma sie na nogach Big Grin. Alkohol funduja 'jeszcze' urzedujacy Moderatorzy - funduja takze nagrode, ktora jest moj kostium kurczaka Big Grin

- Emma - 03-22-2005

a ja to co ? nie podobaja mi sie te wasze porzadki .. pic bezemnie to juz wrozy ze zle mody z was moga byc !
Demon no no Smile popijemy i sie pobawimy Tongue

- hier_kommt_die_sonne - 03-23-2005

Ja też chce brać udział, kto bedzie ze mną w parze??

- Anonymous - 03-23-2005

Proponuję żeby pary polegały na związkach hetero Tongue
np: Alucard-Pandora
Slayerd-czarnaiwka
Ja-Emma
aXe Rose-metallgirl
Tuomasss-Słoneczko

ewentualne zmiany kierować nie do mnie Big Grin ustalcie między sobą

Emma: zgadzasz się ? Wink

- Slayerd - 03-23-2005

Demon będzie swatał Angry Angry Angry

- Emma - 03-23-2005

Demon jak najbardziej popieram ta propozycje Tongue
zwycieztwo mamy w kieszeni :p
a po zawodach jakias mala orgietka Big Grin

dobra spaczona jestem

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-23-2005

Emma mowi od rzeczy. Wiadomo, ze ja i Pandorka wygramy. jak nie to ona wszystkich wytnie Big Grin

Re: Hmmm - Slayerd - 03-23-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):Emma mowi od rzeczy. Wiadomo, ze ja i Pandorka wygramy. jak nie to ona wszystkich wytnie Big Grin
Zapomniałeś ża ja piję za trzech? A was jest dwoje...

- Emma - 03-23-2005

tatararat :p my wam pokazemy Tongue ja tylko niepozornie wygladam :p

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 03-23-2005

A ja pije tyle ile wazy trzech doroslych chlopa wiec macie z deczka przerabane. Ale nie lekcewazmy konkurencji. Reszta osob tez ma szanse ... mala ale zawsze ma Laughing

- Tuomasss - 03-23-2005

Zapomnieliści o mnie i Słoneczku Big Grin
Lepiej już się poddajcie Laughing Jesteści bez szans, ja wlewam w siebie skrzynkę wódki w czasie lepszym od słynnego rosjanina Ivna Gorzałki Big Grin

- Slayerd - 03-23-2005

Tuomasss napisał(a):Zapomnieliści o mnie i Słoneczku Big Grin
Lepiej już się poddajcie Laughing Jesteści bez szans, ja wlewam w siebie skrzynkę wódki w czasie lepszym od słynnego rosjanina Ivna Gorzałki Big Grin
Wiesz my z Demonem to tryniliśmy winiacze, a w tym to raczej konkurencji dla nas dwóch nie ma... Taka prawda.

- Emma - 03-23-2005

Slayer jest Tongue ja +Demon Tongue juz sie wprawiam spowrotem bo przez zime jakos wyszlam z formy

- hier_kommt_die_sonne - 03-24-2005

Tuomasss napisał(a):Zapomnieliści o mnie i Słoneczku Big Grin

Właśnie, możecie iść do domu [lub ewentualnie kibicowac], na nas nie ma mocnych =]