-
gabrysia - 02-28-2005
...dark soul..:) napisał(a):..p.s...a moze to np..chodzi o walenie glowa w sciane tzw.baranek o sciane 
Tak, tak, tak, tak

Właśnie o takie walenie mi chodziło
-
aXe Rose - 02-28-2005

a mnie jak zawsze walenie się skojarzyło z mast... no wiecie
-
Tuomasss - 02-28-2005
Jak staropolskie porzekadło mówi: głodnemu chleb na myśli
-
Dementor - 03-01-2005
Najchetniej zrobiłbym sobie takie małe kółko w brwi....
-
nowy - 03-01-2005
o we brwi mi sie tez marzy ale narazie nic z tego bo starsza by nie wytrzyamala
narazie mam dwa kolczyki w uchu
-
aXe Rose - 03-02-2005
Ostatnio też myślę o kolczyku w uchu, ale stara by mi chyba łeb urwała
-
gabrysia - 03-02-2005
No coś Ty?

:? Poważnie?
-
nowy - 03-02-2005
ja samo sobie przekulem i postailem starsza przed faktem dokonanym.. drugiego juz mi pozwolila
-
Scully - 05-29-2005
wychodzę dziś z domu z pięcioma kolczykami, wrócę z ośmioma

zamierzam dorobić sobie jeszcze dwa w chrząstce i jeden w płatku ucha, trzymajcie kciuki
edit: to sobie jeszcze poczekam, mojej przekłuwatorce coś wypadło
-
Pearl - 05-29-2005
Nie rób sobie dwuch naraz. To taka moja rada. Mnie tak ucho napierdzielało, że musiałam jednego kolczyka wyjąć. Robię systematycznie, po kolei. Na razie są 3 w chrząstce
-
Valhalla - 05-29-2005
a ja chyba tatuaz zrobie
-
Scully - 05-29-2005
@Pearl: Hmmm, dałaś mi do myślenia z tymi dwoma naraz, ale jeszcze się nad tym zastanowię w drodze, bo jednak moja kochana przekłuwatorka wróciła ;}
@Valhalla: z Manowarem?
-
Valhalla - 05-29-2005
http://www.toya.net.pl/~knoot/tattoo/php/wzory/rysunki/017.jpg
nie, z drakkarem (dla niewtajemniczonych wikinski statek) ale swoja droga widzialam wczoraj tatuaz taki jak moj avatar, ale nie wygladal za dobrze
-
aXe Rose - 05-29-2005
Ja sobie zrobię dziarę z jednym z rysunków, które zrobiłem na geografii w zeszycie (jakaś czaszka nabita na obrośnięty bluszczem miecz i jakieś tam napisy).
-
Lech - 05-29-2005
aXe Rose napisał(a):Ja sobie zrobię dziarę z jednym z rysunków, które zrobiłem na geografii w zeszycie (jakaś czaszka nabita na obrośnięty bluszczem miecz i jakieś tam napisy).
to rzeczywiscie bardzo przemyslany i ambitny pomysl- "jakies tam napisy"...to trzeba przemyslec i dokladnie wiedziec co ma sie na ciele znalezc