Forum Rockmetalshop
St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.metalhead.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna) (/thread-st-anger-a-reszta-p%C5%82yt-metallici-rzecz-jasna)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- ReTuRn - 02-06-2005

Dopisalem sie do petycji, jestem 11 tysiecy ktorys Big Grin

Dopisac sie nie zaszkodzi Tongue

- LCF - 02-06-2005

Przy czarnej wypada blado? Moim zdaniem to ten sam wiesniacki poziom. Czarna jest dobra dla zbuntowanych pietnastolatek, co to marza o wielkiej milosci.

- hegemon88 - 02-06-2005

Jak dla mnie najgorsze na St. Anger sa typowo numetalowe solowki.

- psychosis - 02-06-2005

hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie najgorsze na St. Anger sa typowo numetalowe solowki.
tak powaznie...?
I Ty słuchałeś St.Anger....buahahaha
Po I Na St.Anger Niema solówek,więc niewiem skąd ty to wzioles....

PS:Jedziesz na zespoł o którym nic niewiesz to jest śmieszne, tylko sie ośmieszasz... wypisując takie głupoty jak wyżej...

- aXe Rose - 02-06-2005

hegemon burak z Ciebie i tyle...

- qba32167 - 02-06-2005

Przecież na St.anger nie ma solówek
Hagemon coś ci się lapcy Smile
A co do LCF to sie już zamknij ośle bo widze twoje posty i w prawie każdym napierdalasz na jakiś zespół czy coś innego Laughing Laughing Laughing Mad Mad Mad

- LCF - 02-06-2005

Nie, ja napierdalam tylko na slabizne. O dobrych kapelach zlego slowa nie powiem.

- hegemon88 - 02-06-2005

psychosis napisał(a):
hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie najgorsze na St. Anger sa typowo numetalowe solowki.
tak powaznie...?

Widac ze jestes ignorantem i nie czaisz bazy ani tego czym typowe numetalowe solowki. Ponizej masz odpowiednie definicje.

SOLÓWKI - solówki dzielą się na techniczne solówki thrashowe szatanskiego pochodzenia i solówki nu-metalowe... innych solówek nie ma, a nawet jak w kawałku w ogóle nie ma solówki, to mamy do czynienia z typową solówką nu-metalową, która odróżnia się od solówki nu-metalowej nietypowej, tym własnie, ze jej w ogóle w danym kawąłku nie ma. solówki thrashowe dzielimy na te prawdziwe, będące niewątpliwie szatanskiego pochodzenia i na te, które nagrywa K.Hammet, a które to są solówkami, w przeciwieństwie do takich samych solówek nagrywanych przez Xentrix czy też Heathen, krypto nu-metalowymi.

- aXe Rose - 02-06-2005

Które nagrywa K.Hammet? Chcesz przez to powiedzieć, że już solówka do Dyers Eve na przykład była nu-metalowa? Fajnie masz.

- psychosis - 02-06-2005

hegemon88 napisał(a):
psychosis napisał(a):
tak powaznie...?

Widac ze jestes ignorantem i nie czaisz bazy ani tego czym typowe numetalowe solowki. Ponizej masz odpowiednie definicje.

SOLÓWKI - solówki dzielą się na techniczne solówki thrashowe szatanskiego pochodzenia i solówki nu-metalowe... innych solówek nie ma, a nawet jak w kawałku w ogóle nie ma solówki, to mamy do czynienia z typową solówką nu-metalową, która odróżnia się od solówki nu-metalowej nietypowej, tym własnie, ze jej w ogóle w danym kawąłku nie ma. solówki thrashowe dzielimy na te prawdziwe, będące niewątpliwie szatanskiego pochodzenia i na te, które nagrywa K.Hammet, a które to są solówkami, w przeciwieństwie do takich samych solówek nagrywanych przez Xentrix czy też Heathen, krypto nu-metalowymi.
Ja pie*dole, teraz juz solówki sa nu-metalowe , weź przstan bo pieprzysz takie głupoty ze poprostu wstyd to czytac, albo sa solówi albo ich niema solo to solo riff to riff a Ty piszac taka głupote ze niepodobaja Ci sie solówki na St.Anger to walnoles taka pie*dole jakich mało... Wszedzie bebniono o tym ze na albumie niema solówek, Hammett sam to potwierdził a ten ku*wa alfa i omega znawca pisze ze solówki sa , dzysys christ...Chlopcze , radze sie zapoznać z dyskografia a nie pieprzyć o czyms o czym niema sie zielonego pojecia...

Możesz mi podać żrudło skąd ty to wzieleś...?? ze strony domowej 15 latka??

pozdr..

- LCF - 02-06-2005

HaHahAhHAhAh rozjebales mnie Hegemon. Tak trzymaj 8)
A ty psychosis zamiast czytac tego co jakis hetfild czy inny burak powiedzial to lepiej zacznij sluchac. Jakby powiedzial ze na Master nie ma solowek to tez bys uwierzyl?
A na SA sa solowki, co chyba oczywsite. Definicja solowki tylko to potwierdza.

- aXe Rose - 02-06-2005

Chyba wg. definicji Hegemona i jego wiernego LCF, który zawsze mu przyklaśnie, niezależnie od okoliczności...

ZOMO

- Kalin - 02-06-2005

Cytat:A ty psychosis zamiast czytac tego co jakis hetfild czy inny burak powiedzial to lepiej zacznij sluchac. Jakby powiedzial ze na Master nie ma solowek to tez bys uwierzyl?
I kto tu jest Ignorantem? :?
Słuchaj koleś, jezeli człowiek który współtworzy płyte i mówi że coś jest albo czegoś niema to znaczy ze tak jest, i nie pierdol mi tu jakiś farmazonów co by było gdyby powiedział, bo mówi tylko to co jest, i nie wymyśla jakiś bzdur tak jak Ty.

- Tuomasss - 02-06-2005

Hegemon i LCF inaczej widzą świat i nic nam do tego.
Ale ta definicja solówki rozjebała mnie na całej linii. Takiego dupcenia bez ładu i składu to dawno nie czytałem.

- LCF - 02-06-2005

WYpraszam sobie jakobym byl marnym sluga Hegemona, nie przytakuje mu, tylko zgadzam sie z jego zdaniem, jesli mowi cos madzre. A ze duzo madrze gada to i duzo sie z nim zgadzam. Kumacie? Slava!