-
Ghost_82 - 01-02-2006
Zakk_Wylde napisał(a):... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu
Z tym sie zgodze

8)
-
ReTuRn - 01-02-2006
Cytat:chyba nie macie serc ze stali twierdząc że imidż Manowar trąci pedalizmem ... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu !! NA CHWAŁE ODYNA!! :d:d:d
Coś niby w tym jest i właśnie to między innymi działa przyciągająco, ale niektórzy (Dżemik na przykład) reagują na to alegricznie i da sięto nawet zrozumieć ;]
-
Krzychun - 01-02-2006
Dajcie se spokuj z tekstami o Manowar,bo jak wpadnie Kel to znowu niepotrzebne kłotnie beda
-
ReTuRn - 01-02-2006
Kle już przyznał gdzieś, zeimage Królów jest, jaki jest, acz należy zauważyć, ze taki w tamtych czasach niemal wszystkie kapele miały. I to też prawda. Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
-
Zakk_Wylde - 01-02-2006
ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje

)
-
ReTuRn - 01-02-2006
I śpiewać partie 'chóralne'
Wybierasz się może na koncert podczas ich trsy kwietniowej- jeszcze tam innej. Miło by było w ogóle spotkać kogoś z tegoz forum 10 kwietnia w Berlinie
-
Axel - 01-02-2006
Zakk_Wylde napisał(a):ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje
)

Tez tak robilem z kumplami ;] jak mielismy bombe na sylwku xD
-
Zakk_Wylde - 01-02-2006
ReTuRn napisał(a):Wybierasz się może na koncert podczas ich trsy kwietniowej- jeszcze tam innej. Miło by było w ogóle spotkać kogoś z tegoz forum 10 kwietnia w Berlinie 
Kurwa chciałbym jak cholera !!!! ... ale nie wiem czy mi sie uda

-
Scully - 01-02-2006
Axel napisał(a):Zakk_Wylde napisał(a):ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
)

Tez tak robilem z kumplami ;] jak mielismy bombe na sylwku xD

A ja pod prysznicem
Kamael: kolejny offtop usunięty, nawet nie próbujcie go kontynuować.
-
Gaga - 01-28-2006
Z tego co sie zorietowalam to topic o Hammerfall'u wiec ja sie chce wypowiedziec. Lubie ich za muzyke i za teksty. Uwazam ze zespol jest fantastyczny i bije na glowe wiele kapel tego gatunku :]. Mozna sie przy nich wyszalec...

az glany przez okna wylatuja :]
-
Ghost_82 - 01-29-2006
A to ciekawe, akurat moje glany nie chcą wylatywać przy ich muzyce

A co do zespołu, to nawet fajnie grają.
-
KelThuz - 01-29-2006
Ghost_82 napisał(a):A to ciekawe, akurat moje glany nie chcą wylatywać przy ich muzyce
A co do zespołu, to nawet fajnie grają.
dowolna polska kapela heavy grajaca dluzej niz 3 lata gra od nich lepiej i zdecydowanie ciekawiej i bardziej hetero. Np. Mayhayron, Witchking, Miecz Wikinga, Monstrum.
-
SuicideKaiten - 01-29-2006
KelThuz napisał(a):dowolna polska kapela heavy grajaca dluzej niz 3 lata gra od nich lepiej i zdecydowanie ciekawiej i bardziej hetero. Np. Mayhayron, Witchking, Miecz Wikinga, Monstrum.
Głupia sprawa i trochę jest mi wstyd, ale jestem zmuszony przyznać Ci rację. Tym bardziej, że nie nazwę tego heavy tak długo jak będę słuchać Grave Digger.
-
The Stig - 01-29-2006
ale po co nazywać ich heavy skoro nie są :? wogóle gadanie o tym czy to heavy czy light to dziecinada, a jakiekolwiek porównywanie kapel jest smieszne. Bo co by do czego nie porównać to zawsze bedzie z jednej strony wioska.
-
Ambivalent - 01-29-2006
porownuje sobie np. taki Venom z Celtic Frost. I tu i tu wyziew. Wniosek -> pierdolisz glupoty. Zaroać.