Forum Rockmetalshop
Świat schodzi na psy... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Świat schodzi na psy... (/thread-%C5%9Bwiat-schodzi-na-psy)

Strony: 1 2

Świat schodzi na psy... - Pandora - 12-05-2004

"Sueddeutsche Zeitung" podaje przykład działalności trzech mężczyzn w wieku 63, 72 i 74 lat, którzy uzbrojeni w pistolety, granaty i łomy obrabowali sześć banków, zdobywając 400 tysięcy euro. Gang starszych panów wpadł w ręce policji w ubiegłym miesiącu. Natomiast 70-letniej kobiety, która ubrana w czapkę z włóczki i ciemne okulary, w pojedynkę napadła na cztery banki w Duesseldorfie, do tej pory nie udało się złapać.

Zaczerpnięte z serwisu: interia.pl

- psychosis - 12-05-2004

pewnie podjechali pod bank na wózku inwalickim i jazda... kase na wózek i odjazd..Smile))))

- Aeroth - 12-05-2004

niema to jak doświadczenie ;D

- fireball - 12-05-2004

Polecam "Ciekawe Czasy" Terrego Pratchett'a - genialny przyklad na to, ze starsi ludzie roxxx Big Grin

- Aeroth - 12-05-2004

wszystkie części gdzie jest Cohen ;] najlepiej jest to przedstawione w Ostatnim Bohaterze.

- Macias - 12-06-2004

Cala prawda o niemieckich emerytach wcale nie maja tak dobrze jak moglo by sie wydawac Laughing

- Vlkodlak - 12-07-2004

ja myślę, że oni wyznają zasadę "Fuck the system" Big Grin

- Macias - 12-07-2004

To sa tak naprawde starzy anarchisci Laughing

- fireball - 12-07-2004

mi sie wydaje, ze nie byli tacy starzy...zloty wiek przeciez...mam w rodzinie kilka osob powyzej 90 roq zycia (zywych ) Laughing i jakos sie wszyscy trzymaja...bez problemow... Big Grin tamci panowie niczym mnie nie zaskoczyli ;]

- Pandora - 12-07-2004

To musisz mieć fajna rodzinkę, fireball, Big Grin skoro napady na bank w wieku 70 lat to dla ciebie nic dziwnego... Wink

- fireball - 12-07-2004

heh, niewiele rzeczy na tym swiecie moze mnie zdziwic...po prostu przywyklem do ignorowania wszystkich dziwactw... Big Grin to pomaga zachowac zdrowie psychiczne... Big Grin

- sweet_nurse - 12-14-2004

hmmm... "Świat poszedł naprzód"

- fireball - 12-14-2004

"Świat schodzi na psy..." - A CO WY DO CHOLERY MACIE DO PSOW? Big Grin milusie zwierzatka... Smile rottweilery na przyklad ;]

- Skippy - 12-14-2004

Cytat:"Sueddeutsche Zeitung" podaje przykład działalności trzech mężczyzn w wieku 63, 72 i 74 lat, którzy uzbrojeni w pistolety, granaty i łomy obrabowali sześć banków, zdobywając 400 tysięcy euro. Gang starszych panów wpadł w ręce policji w ubiegłym miesiącu. Natomiast 70-letniej kobiety, która ubrana w czapkę z włóczki i ciemne okulary, w pojedynkę napadła na cztery banki w Duesseldorfie, do tej pory nie udało się złapać.

Przypomina trochę monolog Bercika o sanatorium... =P

Re: Świat schodzi na psy... - Katiria - 12-18-2004

Pandora napisał(a):"Sueddeutsche Zeitung" podaje przykład działalności trzech mężczyzn w wieku 63, 72 i 74 lat, którzy uzbrojeni w pistolety, granaty i łomy obrabowali sześć banków, zdobywając 400 tysięcy euro. Gang starszych panów wpadł w ręce policji w ubiegłym miesiącu. Natomiast 70-letniej kobiety, która ubrana w czapkę z włóczki i ciemne okulary, w pojedynkę napadła na cztery banki w Duesseldorfie, do tej pory nie udało się złapać.

Coż...Stary człowiek a może Laughing Laughing Laughing