Ulubione gry cRPG -
Windir - 10-04-2004
Piszcie jakie sa wasze ulubione gry cRPG a wiec moje ulubione to: Baldurs Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 Neverwinter Nights , Gothic 1,2 Blades of Exile,Fallout 1,2
Re: Ulubione gry cRPG -
MasterGrucha - 10-04-2004
Windir napisał(a):Piszcie jakie sa wasze ulubione gry cRPG a wiec moje ulubione to: Baldurs Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 Neverwinter Nights , Gothic 1,2 Blades of Exile,Fallout 1,2
Zupełnie jak moje, tylko zamiast Blades of Exile dałbym Planescape Torment.
BTW. Był już gdzieś podobny temat na tym forum.
-
Dżemik - 10-05-2004
Tamten temat byl o RPG a nie cRPGach..
Fallout 1 i 2 , Planescape, Ultima Online, Morrowind, Darklands i Eye Of Beholder..
Re: Ulubione gry cRPG -
Dakini - 10-06-2004
Windir napisał(a):Piszcie jakie sa wasze ulubione gry cRPG a wiec moje ulubione to: Baldurs Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 Neverwinter Nights , Gothic 1,2 Blades of Exile,Fallout 1,2
Tak wogóle witam, jestem tu nowa 8) A w związku z temat. U mnie króluje Gothic II, a dalej Świątynia pierwotnego zła (chyba bardziej za grafike niż fabułę

), Icewind Dale, Baldurs Gate.
-
Druciak - 10-20-2004
Fallout 1 & 2 królują na mojej liście. Ten klimat... przygoda... broń... ech.... Zresztą Wrota Baldura 2 też niezła gierka. Torment też....
-
nicien - 10-31-2004
mój "namber łan" to Star Wars: KoTOr, a ostatnio Sacred
-
zdenka88 - 10-31-2004
a ja gram na bnet w w3
-
Slayerd - 10-31-2004
Falloot, Fallout, Fallout!!!
A pozatym Morrowind, BG 1,2 i Diablo II (za Battle net

)
-
Vlkodlak - 11-01-2004
jak dla mnie to od dawna króluje Torment. Za muzykę, za klimat, za chorą fabułę, w ogóle za świetną i niebanalną fabułę, za nietypowość. Jako jedyny z cRPG naprawdę bardzo mnie wciągnął.
BG też bardzo lubię, części I nie pamiętam, druga jakośmnie tak bardzo nie wciągnęła (za mało muzyki i klimatu, już lepiej było z dodatkiem - Tron Baala).
Poza tym Icewind Dale I i II .. uwielbiam plenery w nim, muzykę i zimowy klimat... no... i główne plusy właśnie za zimę i wspaniałą muzykę, bez której byłby n-tym rpgiem z mało rozwiniętą fabułą i linią questów itp itp itp
Poza tym lubię Fallouta chociaż za dużo nie grałam, Diablo któe już bardziej podchodzi za hack'n'slash z elementami cRPG

. Ale jedyneczka miała klimacik oj miała.... dwójka też, ale już nie taki mocny.
W inne komputerowe erpegi nie grałam ze względów sprzętowych

. Gdzie mi tam grać w Gothica 1, Morrowinda, Neverwinter.... ojojoj
-
BOO - 11-01-2004
- BG 1 i 2
- Neverwinter (gram takze duzo przez net)
- Icewind Dale 1 i 2
- Gothic
I to chyba tyle
-
lightbringer - 11-03-2004
BG 1 i 2 oraz Icewind 1 i 2
-
Mlody - 11-03-2004
Mnie jakoś cRPG nie leżą, chociaż gralem kiedyś w BG 1 ,2.Wole shootery takie jak "Call of DUty" "Call of Duty : United Offensive" , "Wolfstain" czy np: "Medal of Honor" . Lubie gry związane z tajmniczą Hitlerowską machiną wojenną. :]
-
Calmwater - 11-05-2004
Moje to właśnie Baldur`s Gate i Neverwinter Nights,Fallout też jest fajny,ale jak dla mnie klimat kiepski
-
Windir - 11-05-2004
Calmwater napisał(a):Moje to właśnie Baldur`s Gate i Neverwinter Nights,Fallout też jest fajny,ale jak dla mnie klimat kiepski 
fallout ma klimat wrecz genialny piekny zajebisty ta gra to hit nad hitami 8)
-
Calmwater - 12-08-2004
Na pewno może się klimat Fallouta podobać,ale ja tam wolę zamierzchłe czasy w świecie fantasy

Ostatnio jeszcze tłukę w coś zwanego Mu online-do zciągnięcia za darmo,posiada właściwości uzależniające