Wiecej zespolow -
sierra - 09-28-2004
Proponuje dac wiecej artykolow tez o innych zespolach...Macie teog malo.Ja kocham Janis Joplin ,ale tutaj nic takiego nei znajde ,a bardzo bym chciala miec cos...Tak samo wprowadzcie jakies przypinki czy wisiory metalowe z JING JANG...Wiem ze duzo ludzi chcialo by to

.Nie mysle tu tylko o sobie.Podjaice tez innych artystow ,ktore nie sa dostepne z artykulami na tej stornie ...mowie do uzytkownikow:d.dO ADIMNA;wYSLUCHAJCIE NaS;d
-
aXe Rose - 09-28-2004
Chociażby Cacophony nie widziałem :]:]:]:]
Coma i None!!!!!!!!!!!!!!!!! -
LItlle Maggot - 09-28-2004
Coma , None , ill nino i Mushroomhead
-
fearisonlyinyou - 09-28-2004
jak koncert zyczen to ja tez sie dolaczam

blagam o cos at the gates i nevermore...moze byc tez cos arch enemy i dark tranquillity;
-
fearisonlyinyou - 09-28-2004
jak koncert zyczen to ja tez sie dolaczam

blagam o cos at the gates i nevermore...moze byc tez cos arch enemy i dark tranquillity;
- Anonymous - 09-28-2004
W ofercie przydałyby sie jeszcze gadżety, koszulki itp. z Velvet Revolver ( przecież kto ich nie zna nie jest prawdziwym fanem Guns n Roses ) Czy dałoby sie cos skombinować?
-
czarny_cien - 09-29-2004
No to dobra jak życzenia to życzenia. Ja proszę o więcej Guano Apes i jakieś ciekawsze naszywki
- Anonymous - 09-29-2004
DYING FETUS!!!!!!!!!!!!!!!!
-
moocker - 09-29-2004
To ja proszę o coś Tristanii
-
jean - 09-30-2004
A ja poprosze o Shamana
-
Hair of the dog - 09-30-2004
dobrej jakosci i duzych rozmiarow: ministry,static-x,bauhaus,joy division,powerman 5000
Guano Apes - Anonymous - 10-15-2004
Cytat:czarny_cien
No to dobra jak życzenia to życzenia. Ja proszę o więcej Guano Apes i jakieś ciekawsze naszywki
POPIERAM!!!! Więcej Guano!

(i rozmiarów "S")
Potwierdzam - Anonymous - 10-22-2004
Jest b. dużo ciekawych kapel i ich stuff też by się przydał. Np. Adema, Ill Nino, Disturbed, 36 Crazyfists.
-
Aeroth - 10-22-2004
moocker napisał(a):To ja proszę o coś Tristanii 
i Switchblade Symphony.
-
Krolik - 10-22-2004
DYING FETUS - w całej Polsce nie mozna dostac ich koszulek, Wy moglibyscie sie o to postarać...zamiast wciąż wrzucac jakieś gotyckie bzdety...