Gry komputerowe / konsolowe -
Hair of the dog - 01-18-2005
czy ktos gra moze w cos (na pewno ktos

) na kompie lub jakiejs konsoli ?
ja ostatnio skonczylem gta san andreas a teraz zabiore sie poraz 3ci za need for speed underground
na ps2 oczywiscie
ps.nie kupuje piratow, wole zbierac kilka miesiecy na oryginal
-
Aeroth - 01-18-2005
mam nieprzerabiane ps2

gierki FFX, Tekkeny takie tam różne. Głównie mój brat gra. Na kompie kiedyś więcej grałem teraz już tak nie.
- Arion - 01-18-2005
Uwielbiam Dance Dance Revolution, to jedna z niewielu gier, w którą gram.
Wprawdzie krótko skakałam na macie, ale carpet mode też może sprawiać przyjemność :)
-
Aeroth - 01-18-2005
Arion napisał(a):Uwielbiam Dance Dance Revolution, to jedna z niewielu gier, w którą gram.
Wprawdzie krótko skakałam na macie, ale carpet mode też może sprawiać przyjemność 
ja dużo w beatmanie

a teraz brat eyetoya kupi to będę skakał przed telewizorem

DD
-
Katiria - 01-18-2005
hmmm...konsoli nie posiadam...ale uwielbiam Tekkena, Soul Calibura i Dead Or Alive 8) 8) 8)
-
gabrysia - 01-18-2005
Mam Play Station X na razie. Chyba kupię sobię dwójeczkę

Bo ta już staaaaaruszka. Dużo ze mną ( z nami, bo brat też korzysta) przeszła. Kiedyś więcej grałam, np. w Tekkena czy w Tony Hawk's Pro Skater. Nawet podpierdzieliłam bratu Medal of honor. Też niezłe. Aaaa, zapomniałabym o Die Hard Trilogy czy jakoś tak

Niestety tylko demo, ale przyjemnie się strzela do ludzi. Hie hie. A na kompie to raczej tylko Tony Hawk's Pro Skater.
-
Slayeroth - 01-19-2005
Katiria czy my sie nie znamy przypadkiem z innych forum ?? a poza tym na psx gram w soul calibura 2, tekena, final fantasy X, a z checia pogral bym sobie i w inne gry

lecz kasy nie chce sie wydawac tyle na to
-
Qba - 01-19-2005
playa miałem ale sprzedałem podobał mi się tekken3

teraz maniakalnie gram na pc w Warcrafta III oczywiscie w Bnet

a i w medala of honora tez pogrywam oczywiscie w necie
-
Katiria - 01-19-2005
Slayeroth napisał(a):Katiria czy my sie nie znamy przypadkiem z innych forum ??
Hehe^^ może
-
Ajana - 01-19-2005
Ostatnio to gram w Nosferatu na kompie.I próbuje sobie załatwić Tekkena 3.Uwielbiam tą grę.Gram też w Call Of Duty.Zajebiste to jest.
-
Slayeroth - 01-19-2005
Katiria pewnie tak

a jak inaczej

przecież mamy podobne zainteresowania wiec czemu się dziwić
Narazie to zagral bym sobie FF x-2, którego jeszcze nie grałem
-
gabrysia - 01-19-2005
Ajana napisał(a):Ostatnio to gram w Nosferatu na kompie.I próbuje sobie załatwić Tekkena 3.Uwielbiam tą grę.Gram też w Call Of Duty.Zajebiste to jest.
A ja mam Tekkena trójeczkę
-
Dżemik - 01-19-2005
Od 7 lat gram w serie Championship Manager.. And nothing else matters..
Hala Los Merengues! =]
-
Kamael - 01-19-2005
Oj, Dżemiku nie tylko Ty w CM pogrywasz ;]. Tyle, że mój komputer nie wytrzymał wymagań gier jakoś 5 lat temu, dlatego na tym roku w tej kwestii się zatrzymałem. CM 99/00 rulez ;D. Teraz nie gram praktycznie w nic, oprócz szachów ;].
-
Miriam - 01-19-2005
Czasami pogram w Heroes'a 3. Ale ostatnio nie mam czasu.